Nettredaksjonen

Nettredaksjonen i Radio Nova jobber med å gi deg utfyllende stoff relatert til radioprogrammene våre. De vil publisere videosaker, artikler og fotoserier som gir deg som lytter muligheten til å få vite enda mer om det du nettopp har hørt på radio.

Anmeldelse: OverOslo 2017. Hvor er alle studentene?

av Aksel Korneliussen, søndag 25. juni, kl. 12.56

OverOslo leverer en helhetlig god festival med bra musikalsk lineup og en deilig festivalopplevelse. Likevel er det svært få studenter som tar turen. Hvorfor er det slik?

Les mer på Nettredaksjonen

Februar er bollens måned

av Miriam Hauan, mandag 06. februar, kl. 10.05

Dette er hvorfor du bør huske på å feire fastelavn.

Les mer på Nettredaksjonen

Forkjøla?

av Hanna Reppen Kvikstad, lørdag 04. februar, kl. 20.00

Hva er forkjølelse? Og hva er egentlig forskjellen på forkjølelse og influensa? Vi gir deg en enkel forklaring, samt noen tips til hvordan du kan lindre forkjølelsen!

Les mer på Nettredaksjonen

Denne uken i verdenshistorien, uke 3

av Miriam Hauan, mandag 16. januar, kl. 22.09

En astronaut blir født, en konge henrettes og nytt håp tennes hos tyskernes fanger. Nettredaksjonen forteller deg hva som har skjedd i verdenshistorien denne uken.

Les mer på Nettredaksjonen

Ukas studenttips: Til deg som hater livet i kollektivet

av Marthe Nymoen, onsdag 11. januar, kl. 09.10

Akkurat sånn kan det føles å bo i kollektiv noen ganger. Vi håper selvfølgelig 2017 byr på færrest mulig grusomme kollektiv-opplevelser for deg, men om dette ikke skulle være tilfellet,...

Les mer på Nettredaksjonen

Nettredaksjonen spår hva som skjer i 2017

av Sverre Nielsen, mandag 09. januar, kl. 14.21

2016 var preget av død, fortvilelse, vantro og Pokémon Go. 2017 må da bli bedre, det skal jo ikke være mulig å miste Sossen Krogh og George Michael på samme...

Les mer på Nettredaksjonen

Jul på Blindern

av Miriam Hauan, søndag 11. desember 2016, kl. 23.36

Det er søndag, det er advent, likevel er det studenter som tilbringer dagen på Blindern. Det er eksamenstid.

Les mer på Nettredaksjonen

Denne uken i verdenshistorien, uke 48

av Miriam Hauan, mandag 28. november 2016, kl. 11.25

Bomber detoneres, branner stiftes, og narkobaroner skytes. Heldigvis skjer det mye positivt også, i denne uken i verdenshistorien.

Les mer på Nettredaksjonen

Studentnyheter

6 ting du har gjort feil hele livet

fredag 10. februar, kl. 14.19 · av Sverre Nielsen for Nettredaksjonen

Klikkjournalistikken har gitt oss så mangt; ting du ikke lurte på, google-translate kjendisnytt, mengder med quizer om Dawsons Creek og generelt dårlig smak i munnen. Den handye onkelen til “Hvor-er-de-nå”-sakene, Lifehacks, hjelper deg igjennom hverdagen med finurlige triks og tips. Rett deg etter disse og få et GENIALT liv hvor du ler hele veien til graven:

1. Ikke bruk munnskyllevann direkte etter tannpuss
I følge Daily Mail så KAN det oppstå en reaksjon mellom tannkremen i munnen din og munnskyllevannet som eliminerer hverandres effekt. Rådet er å vente en halvtime mellom tannpuss og munnskyllevannet.

Mens du venter kan du grunne over hvor meningsløst livet egentlig er.
Kilde: Creative Commons Zero

2. Brett kanten av pizzastykket
Vi har vel alle opplevd at kiloen med fyllet på den amerikanske pizzaen faller av når man plukker den opp. Buzzit kan fortelle oss at å brette kanten på pizzaen hindrer at fyllet ramler av.

Føl deg som en vinner ved bruk av dette trikset.
Kilde: Flickr

3. Beskytt drinkene dine
ViIVilla lærer oss at vi skal trekke muffinsformer over drinkene våre, så ikke du heller ut mojitoen din eller at noen kaster et vepsebol i glasset ditt.

Det er ikke sikkert at du trenger mer om du heller ut drinken før du får den i deg, eller om du blir til Kermit the Frog.
Kilde: Pixabay

4. Snu juicekartongen
Er du lei av å helle juice utover frokostbordet hver eneste morgen? Har du noen gang tenkt om det fant en løsning på dette problemet? Crazy Russian Hacker (en Youtube-bruker som livnærer seg på å lage videoer som handler mer om råd og mindre om hacking) forteller at vi må snu kartongen for å oppnå en riktig fallhøyde på væsken, slik at man ikke heller 2 liter juice i glasset.

5. Skrell bananer som en profesjonell
I denne videoen vi hvordan bananer skal skrelles uten komplikasjoner, det har visstnok endret hverdagen til tusener og reddet millioner av liv.

En middelaldrene bananskreller og hans unge protegé.
Kilde: Youtube

6. Gjør ditt fornødne på den gamle måten
“Sjarmen med tarmen” tok verden med storm og lærte oss at vi vestlige går på ramma feil. Og det er ved ramma feilen ligger. Historisk sett har vi satt oss på huk og latt det stå til, men når ikke latriner har den samme populariteten som det en gang hadde, blir løsningen å kjøpe en skammel eller balansere tærne på dosetet. Lykke til.

Hvordan føles det å ha blitt løyet for hele livet?
Kilde: Pixabay

Artikkelfoto: Wikipedia

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Atom-feed