A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 12-13

av Edvard Brudeli Moen, torsdag 23. mars, kl. 22.00

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova...

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 6-7

av Edvard Brudeli Moen, mandag 13. februar, kl. 19.02

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 40-41

av Musikkredaksjonen, fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 14/15: NOVAFEST

av Malin Victoria Alander, mandag 04. april 2016, kl. 13.00

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla,...

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-lista veke 8-9

onsdag 24. februar 2016, kl. 13.42 · av Malin Victoria Alander for A-lista

I was before, Okay Kaya, Mike Lookee, Steele, Sofi Lofi + meir

Bête Tête – The wrong steps
Spennande samplebasert elektronika frå Kina.

Jorja Smith – Blue Lights
Heilt fersk atten år gammal artist som jobbar på starbucks, lagar musikk og som man måmåmå holde augene opne for. Stemma er full av kraft og sjel som minner om en kombinasjon av Amy Winehouse og Rihanna og låta er groovy og har masse magiske synthar.

I was before – Fixation
I was before er eit ferskt oslobasert band som hovudskalig er inspirert av afro-amerikansk populærmusikk, spesiellt hio-hop, men dei har bevisst blanda inn bandmedlamma sine ulike musikalske bakgrunnar og dette gir ein særeigen lyd av noko som er kjent, men samtidig noko som er heilt nytt. Musikken er full av fete grooves, djup bass og fengande melodiar. “Fixation” er den andre låta bandet git ut.

Svankropp – Lifecries
Svankropp har endelig komt ut med sin første singel etter fleire år med mange konsertar. Dei er inspirert av sci-fi, 80-tals glam, goth og rare power balladar. Ein kombinasjon som gjer at bandet får en tydelig personlighet. Dei har ein uvanlig balanse i lydbildet med innpakka vokal og intens, tydelig gitar, lange strekk og ein kaotisk, absurd stemning.

Sofi Lofi – Hi Lo
Andre singel frå Sofi Lofi, som git ut sitt debutalbum “Buried” i mars. Intens og melodisk rock.

Okay Kaya – Durer
Okay Kaya har vokst opp på Nesodden, men jobbar no med musikken sin frå New York. Hennar debutalbum blir jobba med i desse dagar, og blir utgitt gjennom XL-recordings. I tillegg til å lage eigen musikk har ho samarbeida med Jamie xx og Travis Scott og har varma opp Tobias Jesso Jr og Leon Bridges. Ho blir stadig anbefalt av kredible, internasjonale musikkmedier, og derfor er det spesielt kult at hennar første spotify-tilgjengelige singel er på norsk! Stemma hennas er varm, nær og tek stor plass sjølv om musikken er så chill som du får det.

Steele – Waiting
Svenske Steele lagar mørk, massiv og melankolsk indieelektronika med intense, dramatisk beats, elegant og smooth vokal og en slags undervannsølelse. Waiting kom ut på Ep’en “Opium”.

Mike Lookie – Like heaven
Mike Lookie gav ut sin første mixtape “The Outsider” i 2012 med gjestar som bl.a Arif og Emilio. “Like heaven” er frå “Route 88” som er hans første Ep, en blanding av trap og back pack sound.

Rat Boy – Move
Sånn musikk som man blir hyper av på ein kul og litt irriterande måte. Musikken passar til Rat Boy sin personlighet: frekk, positiv og alltid på leiting etter moro!

Shakanaka – French Fries feat. Siste Ledd
Gitar/tromme-duo frå Bergen som består av Toggi og Egge. Skranglete, energisk garasjerock med naive og litt paranoide tekstar om liva dei lever. Tidligare har duoen gitt ut musikk på eigenhand, men har no signert med nyetablerte Vibbefanger, som i tillegg til å gi ut musikk arrangerar festar i Bergen.

Foto: I was before av Carmen Lucia photography

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed