Pils og plater

Liveradio:

PILS & PLATER er et musikkprogram med Tina Marie Borgholt på Radio Nova. Festen starter her med det nyeste og beste innenfor housemusikk. Hver lørdager mellom klokken 20-22 på DAB+ og nettspiller på RADIONOVA.NO.

Vinn billetter til Boiler Room Oslo

av Tina Marie Borgholt, torsdag 16. februar, kl. 13.00

Fredag 17. februar kommer den globale broadcast konseptet Boiler Room til Jaeger.

Les mer på Pils og plater

Into The Valley Fredag

av Tina Marie Borgholt, onsdag 05. august 2015, kl. 19.00

Følg med videre da Pils & Plater var på festivalen Into The Valley i Sverige sist helg!

Les mer på Pils og plater

Into The Valley Torsdag

av Tina Marie Borgholt, tirsdag 04. august 2015, kl. 18.54

Pils & Plater er et musikkprogram med klubb- og housemusikk som går hver lørdag fra kl 20. I helgen var vi på festivalen Into The Valley i Sverige.

Les mer på Pils og plater

Gjestemixer

av Tina Marie Borgholt, tirsdag 14. juli 2015, kl. 16.30

Her finner du alle gjestemixene fra Pils & Plater.

Les mer på Pils og plater

Vinn billetter til Vulkan Arena

av Tina Marie Borgholt, onsdag 20. mai 2015, kl. 13.05

Her kan du vinne billetter til Boysnoize Records 10 års jubileum 5. juni på Vulkan Arena

Les mer på Pils og plater

Kjære festløve,

av Tina Marie Borgholt, torsdag 30. april 2015, kl. 00.15

Pils & Plater feirer ett år på radiobølgene - og du er invitert!

Les mer på Pils og plater

Vinn billetter til Catz 'n Dogz

av Tina Marie Borgholt, onsdag 11. mars 2015, kl. 14.40

Det blir polske housetoner til helga og du kan få være med!

Les mer på Pils og plater

Eksklusiv gjestemix fra Seth Schwarz

av Tina Marie Borgholt, lørdag 14. februar 2015, kl. 14.50

I kveld presenterer Pils & Plater en unik musikkopplevelse

Les mer på Pils og plater

Studentnyheter

Into The Valley Lørdag

fredag 07. august 2015, kl. 21.14 · av Tina Marie Borgholt for Pils og plater

Følg med videre da Pils & Plater var på festivalen Into The Valley i Sverige sist helg!

Overlevde! Du får en sjelsettende opplevelse om du drar på Into The Valley. Dette er historien om når campingvogn blir kult, kneslitasje, musikalske orgasmer, glitter, Charlotte Thorsvedt i en robåt med Acid Pauli og at Pils & Plater er på den nye festivalen i de svenske skoger. Velkommen til Into The Valley!

Les om ankomsten til festivalen HER og første festivaldag HER.

Varm våkner jeg! HERREGUD. Jeg får ikke puste – teltet har blitt til en dødsfelle. Vi er tilbake der. Det har blitt lørdag og nye prosjekter melder seg. Siden mannfolk ikke kan pakke, må vi kjøre inn til Rättvik for å kjøpe bukse. Prosjekt bukse, prosjekt spise, prosjekt systembolaget og prosjekt bade. Her må det nevnes at Rättvik byr på lokal dansbændmusikk. Kontrastsjokk. Sjekk ut video HER.

Jeg begynner å kjenne en liten kneirritasjon på gang. Tatt i betraktning at denne dama begynner å pushe 30 år og er for gammel for converse sko, så blir tolv timer dansing litt i overkant. Jeg fortrenger det hele. Viva la youth lixøm.

Vi blir hentet på campen av en kompis og kjørt til parkeringsplassen ved Dalhalla. Her kjører vi vors. Vi blir kjent med en fra Tyskland og Australia. Enigheten er på plass om at vi drøyer og dra inn på området til sekstiden. Kneet mitt forteller meg at det er en god avgjørelse.

Vi smyger oss av gårde for å se Baba Stiltz b2b Kornél Kovács klokken seks. Dette er ingen høydare. Dårlig miksing, veldig dårlig miksing. Imidlertid er det saker og ting som skjer i kulissene. For Tale Of Us har avlyst på grunn av reiseproblemer. Dette får jeg først med meg når jeg kom hjem – ref. internett no good.

På dette tidspunktet får jeg glitter helt over øynene som pynt. Jeg begynner å finne formen dag to.


Glitterfisert

Nå virrer jeg rundt fra den ene scenen til den andre. Her skjer den eneste store blemma i løpet av festivalen. Jeg misser Recondite. Vet ikke hva jeg tenker på. Her står jeg og glemmer han skalla karen fra Tyskland. Han som ga meg en av fjorårets desidert beste musikkopplevelser med låten ’Levo’. Er det mulig. Tror glippen skyldes at jeg danser til Nicolas Jaar. Han som akkurat har gjestet et fullstappet Jaeger i Oslo. Litt oppskrytt han karen der. Folk blander hans live-set og dj-set. Nå om dagen leverer han dj-sets og da steller han seg i rekken med de andre.

Nå kjenner jeg noen drar i armen min. Det er mitt franske kjærestepar igjen med epletobakken. Vi står lenge å danser i en ring bakerst med noen flere. Jeg koser meg.


Mitt franske kjærestepar

Plutselig er det mørkt og hele lørdagen sklir radig av sted. Uten at jeg har noe nevneverdig å melde på forsåvidt. Kvelden rundes av med veksling mellom Ben Klock og Carl Craig, der sistnevnte skuffer. Var ikke noe ’Sandstorm’ swung over det set’et. Jeg er litt ferdig marinert, så Klock absorberer ikke særlig godt heller. Kneet begynner å dra seg til. Vi går opp på parkeringsplassen litt før shappa stenger.

Vi henger litt på parkeringsplassen før vi bestemmer oss for å ta bussen tilbake. Den bussen må vi se lenge etter. Foran inngangen står en dame som har mistet vesken, alle vennene og ingen steder å sove. Hele plassen med folkene kan sammenlignes med den ene bananen i butikken som ikke lenger er i en klase – om du skjønner. Rask! Det står imidlertid en kar med bil her. Sjåføren er sikkert 80 år. Det blir en kamp her – survival of the fittest. Jeg skjelver av kulde. Jeg kjenner overlevelseinstinktet og egotrippen tikker inn. Vi skal få han karen til å kjøre oss til campen. Vi vinner. Karmapoeng sendes til han gamle mannen som kjørte oss til campen. Jeg kastet 120 SEK etter han.

I utgangspunktet er jeg klar for å stupe nedi mitt 1.5 cm tykke liggeunderlag, men bassen fra nachet ved campingvognene er for solid. Dette angrer jeg ikke på her sola tilslutt gløtter frem og jeg får et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme. En kar mooner oss fra busstaket. Neida, det er ikke øyeblikket jeg referer til.


Campnach i soloppgangMoonbuss

Øyeblikket jeg tenker på er at her jeg står og danser så er dette et slik øyeblikk jeg kommer til å trekke frem når vinteren kommer og jeg drømmer om optimale tider. Et øyeblikk du tenker tilbake på å smiler. Lite viste jeg at det skulle bli en klynge foran en buss, på en åker, Bicep med ‘Just’ dunker utover plassen og den låten som kan være en Âme remix maksimerer det hele.

Toppen av lykke og toppen av en festival. Alt er tommel opp, med unntak av shuttletrafikken mellom festival og camp. Det fisker de til neste år. Da er jeg klar igjen. Takk Into The Valley for at du ga meg et smilende minne for livet. Beste opplevelsen! Evig takknemlig. <3

Foto: Pål Anders Vold

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed