Frokost

Liveradio:

Synes du det er umenneskelig å forlate den varme og gode sengen før klokken har slaget ni? Det gjør vi og – men, mandag til fredag gjør vi det likevel, kun for å lage Frokost!

Frokost er programmet som løser verdensproblemer før klokken ni om morgenen! I samarbeid med soloppgangen serverer vi deg en lettbeint optimistisk, men til tider kritisk innfallsvinkel til det som skjer – i verden, i Norge og i din egen stue. Så, sett radioen på alarmklokken 07.00, og la oss farge morgentimene i en ellers grå hverdag!

Anno våren 2017 består Frokost av Ingrid Kvitrud, Ådne Feiring, August Kann, Martine Rand, Anders Lohne Fosse, Nora Temte Olsen, Niclas Fonn Skinlo, Maja Irene Ottarsrud, Theis Magelssen, Mathias Karlsen Bratli, Fredrik Moen Gabrielsen, Madelen Kvadsheim, Ada Withbro Villum, André Børke, Maja Walberg Klev, Hanna Eikeland Fossum, Marius Morgan Haugen, Sigrid Elise Hansen og Rebecca Hodnekvam.

Radiotjenesten

Er denne katten ekte?

av Niclas Fonn Skinlo, torsdag 11. mai, kl. 10.00

Mysteriet er løst!

Les mer på Frokost

Slik har du aldri hørt Norges statsministere

av Niclas Fonn Skinlo, torsdag 04. mai, kl. 12.59

Visste du at Einar Gerhardsen var en fuckboy?

Les mer på Frokost

Topp 5 norske memekontoer

av Niclas Fonn Skinlo, torsdag 04. mai, kl. 09.26

Disse vil du følge om du liker å "lolle" på insta.

Les mer på Frokost

Respektløse barn

av Anders Fosse, fredag 21. april, kl. 09.56

Dagens barn eier ikke respekt for voksne. Eller Anders.

Les mer på Frokost

Slik seier du nei til marihuana

av Niclas Fonn Skinlo, onsdag 19. april, kl. 15.50

… på ein kul måte!

Les mer på Frokost

Niclas og Maja Irenes storslagne påskeeggjakt

av Nora Temte Olsen, lørdag 08. april, kl. 14.06

Snart er det Paasch (påske) og i den forbindelse/sammenheng/kontekst/befatning / tilknytning/konnjeksjon/bindeledd/relasjon finnes det noen egg gjemt rundt i Oslos gater. Hvor er de? Hvor kommer de fra? Kom de før...

Les mer på Frokost

How-to-guide: Lev godt som det tredje hjulet

av Nora Temte Olsen, tirsdag 04. april, kl. 15.35

Frokost avliver myten om at tilværelsen som 'det tredje hjulet' må være kjipt AF. "Hvem sier at det bare skal være dere to? Lever vi ikke...

Les mer på Frokost

Petter Northug blir tyrefekter

av Theis Magelssen, mandag 03. april, kl. 11.00

Vil kjempe mot okser etter press fra sponsor.

Les mer på Frokost

Stortinget-leaks: Jonas Gahr Støre vraker politikerkarrieren til fordel for Youtube-drømmen

av Fredrik Moen Gabrielsen, mandag 06. mars, kl. 10.30

Hver uke her i Frokost på Radio Nova, lekker det stadig ut nye saftige ukjente breaking news fra Karl Johans gate 22, nærmere bestemt Stortinget.

Les mer på Frokost

Studentnyheter

Kongen av Bingo

onsdag 01. februar, kl. 12.30 · av Theis Magelssen for Frokost

Ronny Haugeland, bedre kjent som Bingokongen, fortalte om Twist-poser med tvist, viste seg fram som stemmeskuespiller, og gikk gjennom noen krevende dilemmaer i onsdagens Frokost-sending.

Annenhver onsdag går Ronny Haugeland inn i rollen som konge. Med blått blod i årene vandrer han inn på utestedet Blå, som Bingokongen.

– Jeg ble så lei av å være han der mannen som har bingo på Blå. Så jeg sa ‘kall meg nå Bingokongen eller noe slikt.’ Så da var det det som ble, forteller Haugland.

“Bingo? Er ikke det bare for pensjonister?” tenker du kanskje, men neida. Den rojale bingoverten vitser, skåler og skaper allsang med sitt live-band. Bingokongens premiebord er også av den spesielle sorten.

– Vi har en tvist i vår Twist-pose når vi bruker det som premie. Min bingoassisten per plukker fra hverandre 12-13 poser, og så setter han det sammen igjen med kun én type Twist i hver pose. Det kan for eksempel være kun banan-twist i posen, beretter kongen som selv er en stor tilhenger av banan-twist.

Hør del én av Bingokongsens Frokost-besøk her:

Bingo-høyheten har holdt på i et tiår, og siden 2010 har Blå vært arenaen.

– Jeg surret nede ved elven der, og så traff jeg sønnen til Bjørn Eidsvåg som jobbet på Blå den gangen.

Men hva gjør kongen når han ikke har på seg bingokronen? Haugland har mange jern i tombolaen. Nå prøver han blant annet å bli den nye stemmen til Donald Duck.

Hør bingokongens opprinnelseshistorie, og Donald-parodi, her:

Før Ronny Haugeland nok en gang slang seg ut i bingo-dansen ble han kjørt gjennom Frokost sine bingo-dilemmaer. Altså valg mellom ting som begynner på bokstavene B, I, N, G og O. Valgte spillrojaliteten naboklage eller neseblod?

Svaret får du her:

Toppfoto: Ingrid Kvitrud

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed