Skallebank

Liveradio:

Skallebank er en times temafest som holdes hver fredag kl. 13:00. Noen vil kanskje si at det egentlig er et radioprogram, og de har helt rett.

Skallebank består av
Peter Rückstein Kval
Simen Flotvik Mathisen
Ada Sundby
Anne Waldemarsen
Patrick Engelberg
Øystein Drabløs
Ingeborg Sleipnes Sivertsen
Isak Ree
Mathilde Vik
Aksel Authén Korneliussen
Marlene Nøvik Stavrum

Radiotjenesten

Trænathlon og Pride

av Ingeborg Sivertsen, lørdag 08. juli, kl. 18.37

Andre festivaldag på byr på sol, triathlon og pride.

Les mer på Skallebank

Velkommen til Træna

av Ingeborg Sivertsen, fredag 07. juli, kl. 13.58

Den lille øya ligger 33 nautiske mil fra fastlandet, og er med sine karakteristiske fjellformasjoner kjent ikke bare på Helgelandskysten, men i hele Norge. Her blir Trænafestivalen arrangert for 14.år...

Les mer på Skallebank

Sommerens pizzahit

av Aksel Korneliussen, onsdag 14. juni, kl. 19.42

Fire herrer fra Gjøvik, deres musikkinstrumenter, dialekt og humor. Mer skulle ikke til. I hyllest til Vazelina Bilopphøggers lanserer Skallebank sommerens pizzahit: Hem Att Tel Pizza.

Les mer på Skallebank

Telemark bytter navn til Hetmark

av Patrick Engelberg, torsdag 08. juni, kl. 12.00

Fylket tar i bruk underskriftskampanje og omvendt psykologi for å stoppe råning og ødelagte veier.

Les mer på Skallebank

Forslag til alternative design på de nye sedlene

av Simen Mathisen, mandag 29. mai, kl. 18.00

30. mai slippes 100- og 200-lappene i Norges Banks nye seddelserie. Kunne sedlene vært designet annerledes? Det korte svaret er egentlig "Ja.", men vi har også laget våre egne design,...

Les mer på Skallebank

The Big Bang Theory Kryssordet

av Simen Mathisen, torsdag 25. mai, kl. 17.00

Kryssordet for deg som liker litt smart og annerledes humor om vitenskap.

Les mer på Skallebank

Donald Duck - Den kloke lille høna som erobret verden

av Simen Mathisen, mandag 27. mars, kl. 15.47

Historien om hvordan en 80 år gammel and formet en hel generasjon

Les mer på Skallebank

Alle Pizza Grandiosa-typene som selges i Norge

av Simen Mathisen, tirsdag 14. februar, kl. 17.54

Oppdatert liste over alle Pizza Grandiosa-typene som selges i norske butikker.

Les mer på Skallebank

Skallebanks Radioresepsjonen På Gjenhør-salutt - Epilog

av Simen Mathisen, mandag 30. januar, kl. 17.00

Skallebank har i løpet av en hel uke hyllet våre helter i Radioresepsjonen, en uke som skulle krones med at gutta besøkte oss i studio. Her er en liten epilog...

Les mer på Skallebank

Studentnyheter

Radioresepsjonens beste fredagstacorama

torsdag 26. januar, kl. 08.30 · av Øystein Tronsli Drabløs for Skallebank

Vi har juksa litt * knips knips*, og fått oppskriften på gutta fra calcuttas aller beste fredagstaco!

Santa Maria eller Old El Paso? I dagens taco-klima er det vanskelig å velge (med mindre man handler hos Rema 1000 da, hehe). Et annet spørsmål folk stiller seg er hvordan får man en helt vanlig tacokveld med guttegjengen eller jentegjengen (åååjaa * les med Trude Sagen-stemme *) til å bli en fullverdig “tacorama” i sann Radioresepsjonen-ånd?

Nå som helgen nærmer seg med stormskritt, har vi i Skallebank fått gutta krutt i RR, som gjester Skallebanks Radioresepsjonen på gjenhør-salutt nå på fredag, til å avsløre sin beste oppskrift med oss. Fettolini, spør du oss!


Gutta i Radioresepsjonen elsker taco!

Du trenger:
400 gram familiedeig
12 stk mais- og hvetetortillas (12-14 cm i diameter)
12 stk hvetetortillaskjell
1 porsjon tacokrydder
2 ss hot taco krydderolje
1 porsjon guacamole (se egen oppskrift)
1 porsjon enkel salsa “fresca” (se egen oppskrift)
1 porsjon smeltet cheddarsaus (se egen oppskrift)
2 hoder hjertesalat eller isbergsalat
0,5 stk agurk i terninger
1 stk rødløk i terninger
1 boks hermetisk mais
1 dl syltede jalapenoringer (se egen oppskrift)
1 4-pack Pepsi max


Hehe, her har kanskje tøysekoppen Bjarte misforstått litt? (Hint: Hatten er opp-ned ;))

Slik går du fram:
1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold noen varme i aluminiumsfolie og heng andre på rist når du steker dem til sprø skjell i ovnen på 200 grader i 8–12 min.

Tore Sagen (en av Sagen-brødrene) foretrekker tacoskjell!

2. Stek kjøttdeigen og bland inn krydderoljen.

Men eldgamle Bjarte (nesten 50) følger tradisjonene med lefser!

3. Lag guacamole, salsa, rømmedressing og cheddarsaus. Riv litt ekstra ost og server ved siden av.

Steinar foretrekker sombreros ;)

4.Legg kjøtt og alle garnityr i separate skåler og tortillas/skjell i kurv. Server.

Faktisk bilde hentet fra NRK P3s nettsider

Vel bekomme, hilsen gutta krutt i RR. Ariba!

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed