Skallebank

Liveradio:

Skallebank er en times temafest som holdes hver fredag kl. 13:00. Noen vil kanskje si at det egentlig er et radioprogram, og de har helt rett.

Skallebank består av
Peter Rückstein Kval
Simen Flotvik Mathisen
Ada Sundby
Anne Waldemarsen
Patrick Engelberg
Øystein Drabløs
Ingeborg Sleipnes Sivertsen
Isak Ree
Mathilde Vik
Aksel Authén Korneliussen
Marlene Nøvik Stavrum

Radiotjenesten

Trænathlon og Pride

av Ingeborg Sivertsen, lørdag 08. juli, kl. 18.37

Andre festivaldag på byr på sol, triathlon og pride.

Les mer på Skallebank

Velkommen til Træna

av Ingeborg Sivertsen, fredag 07. juli, kl. 13.58

Den lille øya ligger 33 nautiske mil fra fastlandet, og er med sine karakteristiske fjellformasjoner kjent ikke bare på Helgelandskysten, men i hele Norge. Her blir Trænafestivalen arrangert for 14.år...

Les mer på Skallebank

Sommerens pizzahit

av Aksel Korneliussen, onsdag 14. juni, kl. 19.42

Fire herrer fra Gjøvik, deres musikkinstrumenter, dialekt og humor. Mer skulle ikke til. I hyllest til Vazelina Bilopphøggers lanserer Skallebank sommerens pizzahit: Hem Att Tel Pizza.

Les mer på Skallebank

Telemark bytter navn til Hetmark

av Patrick Engelberg, torsdag 08. juni, kl. 12.00

Fylket tar i bruk underskriftskampanje og omvendt psykologi for å stoppe råning og ødelagte veier.

Les mer på Skallebank

Forslag til alternative design på de nye sedlene

av Simen Mathisen, mandag 29. mai, kl. 18.00

30. mai slippes 100- og 200-lappene i Norges Banks nye seddelserie. Kunne sedlene vært designet annerledes? Det korte svaret er egentlig "Ja.", men vi har også laget våre egne design,...

Les mer på Skallebank

The Big Bang Theory Kryssordet

av Simen Mathisen, torsdag 25. mai, kl. 17.00

Kryssordet for deg som liker litt smart og annerledes humor om vitenskap.

Les mer på Skallebank

Donald Duck - Den kloke lille høna som erobret verden

av Simen Mathisen, mandag 27. mars, kl. 15.47

Historien om hvordan en 80 år gammel and formet en hel generasjon

Les mer på Skallebank

Alle Pizza Grandiosa-typene som selges i Norge

av Simen Mathisen, tirsdag 14. februar, kl. 17.54

Oppdatert liste over alle Pizza Grandiosa-typene som selges i norske butikker.

Les mer på Skallebank

Studentnyheter

Skallebanks Radioresepsjonen På Gjenhør-salutt - Epilog

mandag 30. januar, kl. 17.00 · av Simen Mathisen for Skallebank

Skallebank har i løpet av en hel uke hyllet våre helter i Radioresepsjonen, en uke som skulle krones med at gutta besøkte oss i studio. Her er en liten epilog som avslører hva som har skjedd “Behind the scenes”.

Våren 2017 tar Radioresepsjonen pause fra NRK P13. Skallebank ville markere oppholdet med en spesialsending (og -uke) hvor vi på så mange måter som mulig ga vår “hommage” til Bjarte, Steinar og Tore.

Mange ble kanskje skuffet da fredagen kom og Radioresepsjonen dessverre ikke dukket opp i studio. Vi i Skallebank fikk opptil flere e-poster med hatefull språkbruk. Men nå kan vi avsløre at det er NRK og deres pressevakter som har gjort en innsats under pari. Disse skjermdumpene vi nå legger fram beviser vår uskyld.

Pressevakten i NRK har vi måttet anonymisere, da hun tok personlig kontakt med oss og ba om sensur slik at hun ikke skulle miste jobben fordi arbeidsgiver oppdaget at hun gjør en elendig innsats.

Dette er den opprinnelige e-posten undertegnede, på vegne av Skallebank, sendte til NRK. Til tross for hyggelig tone og henvisning til at vi opererer i samme bransje, valgte NRK å ignorere denne e-posten. Vi skal ikke fordele skyld i denne epilogen, men det er jo påfallende at Radio Nova forsøker å få igang en dialog om mulig samarbeid, mens statsfinansierte NRK totalt stenger døra.

Men unge, fremadstormende journalister lar seg ikke stoppe av litt motgang! Vi går på med freidig mot, og tvinger NRK til å gi oss et svar. Vi prøvde også å teste pressevaktens lojalitet til Radioresepsjonen ved å legge inn et knips, noe som må kunne sies å ha fungert til en viss grad. Dette fører til at hun svarer, om en på en lite tilfredsstillende måte. Hadde det vært meg som svarte på denne e-posten fra NRKs side hadde jeg mye heller skrevet f.eks. knips fra [Navnet er sensurert av hensyn til udugelig medarbeider]. I tillegg ville jeg strukket meg lenger for å få på plass en alternativ gjest.

Jeg skal ikke lyve. Vi i Skallebank ble svært skuffet da det viste seg at pressevakten i NRK ødela vår mulighet til å få Radioresepsjonen på besøk. Allikevel var vi innstilt på å gjennomføre sendingen, noe som viser pågangsmot og dedikasjon til Radioresepsjonen. Hva er mer naturlig enn å få på plass Bjørn Eidsvåg, jevnlig vikar i RR, som vikar – for RR? Tydeligvis er det mer naturlig med nok en kald skulder, om du spør pressevakten i NRK. NRK som altså håver inn milliarder av kroner via lisensen.

Alt i alt var det svært skuffende for oss i Skallebank å ikke kunne tilby våre lyttere en opptreden av selveste Radioresepsjonen. Vi håper allikevel at vår hyllest av gutta kan inspirere flere til å lage sine egne Radioresepsjonen På Gjenhør-salutter, og vi hjelper gjerne til med tips og triks (referanse til en gammel spalte i Radioresepsjonen).

Her kan du høre hele vårt På Gjenhør:

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed