Pils og plater

Liveradio:

PILS & PLATER er et musikkprogram med Tina Marie Borgholt på Radio Nova. Festen starter her med det nyeste og beste innenfor housemusikk. Hver lørdager mellom klokken 20-22 på DAB+ og nettspiller på RADIONOVA.NO.

Vinn billetter til Boiler Room Oslo

av Tina Marie Borgholt, torsdag 16. februar, kl. 13.00

Fredag 17. februar kommer den globale broadcast konseptet Boiler Room til Jaeger.

Les mer på Pils og plater

Into The Valley Lørdag

av Tina Marie Borgholt, fredag 07. august 2015, kl. 21.14

Følg med videre da Pils & Plater var på festivalen Into The Valley i Sverige sist helg!

Les mer på Pils og plater

Into The Valley Fredag

av Tina Marie Borgholt, onsdag 05. august 2015, kl. 19.00

Følg med videre da Pils & Plater var på festivalen Into The Valley i Sverige sist helg!

Les mer på Pils og plater

Into The Valley Torsdag

av Tina Marie Borgholt, tirsdag 04. august 2015, kl. 18.54

Pils & Plater er et musikkprogram med klubb- og housemusikk som går hver lørdag fra kl 20. I helgen var vi på festivalen Into The Valley i Sverige.

Les mer på Pils og plater

Gjestemixer

av Tina Marie Borgholt, tirsdag 14. juli 2015, kl. 16.30

Her finner du alle gjestemixene fra Pils & Plater.

Les mer på Pils og plater

Kjære festløve,

av Tina Marie Borgholt, torsdag 30. april 2015, kl. 00.15

Pils & Plater feirer ett år på radiobølgene - og du er invitert!

Les mer på Pils og plater

Vinn billetter til Catz 'n Dogz

av Tina Marie Borgholt, onsdag 11. mars 2015, kl. 14.40

Det blir polske housetoner til helga og du kan få være med!

Les mer på Pils og plater

Eksklusiv gjestemix fra Seth Schwarz

av Tina Marie Borgholt, lørdag 14. februar 2015, kl. 14.50

I kveld presenterer Pils & Plater en unik musikkopplevelse

Les mer på Pils og plater

Studentnyheter

Vinn billetter til Vulkan Arena

onsdag 20. mai 2015, kl. 13.05 · av Tina Marie Borgholt for Pils og plater

Her kan du vinne billetter til Boysnoize Records 10 års jubileum 5. juni på Vulkan Arena

Det er bare å skrive i kalenderen at fredag 5. juni gjester Boysnoize Records Vulkan Arena. Nå kan du vinne billetter til denne kvelden for deg selv og en venn. Alt du trenger å gjøre er å 1) like Pils & Plater på facebook HER og 2) send en personlig melding til Pils & Plater og skriv hvilken Boys Noize låt som er din favoritt.

I fjor fylte Boys Noize The Villa og suksessen ligger til rette for å bli en gjentagelse i år – bare større og bedre. For denne gangen kommer Alexander Ridha, bedre kjent som Boys Noize, på besøk for å feire at hans plateselskap fyller 10 år. Så med på bursdagsfesten har han med seg både Housemeister og Djedjotronic.

Det kan sies at Boys Noize, Djedjotronic og Housemeister er alle musikalske rebeller som nekter å fastlåses med gitte sjangere eller scener. Samtidig er de alle artister med en særegen sound som hovedsakelig stammer fra techno. Samtidig har de et godt øye for alt fra booty bass, acid house til trap og electro. Den røde tråden er uansett at dette er tre DJer og produsenter som vet hvordan en skaper en feststemt kveld.

Dette blir derfor kvelden du kan oppleve Boys Noize som siden debutalbumet ”Oi Oi Oi” fra 2007 virkelig har etablert seg som en uredd artist assosiert med eksperimentering og kvalitet. Siste store gjennomslag kan sies å falle på en av hans mildere toner som ironisk nok er å finne på EPen ”Go Hard Remix”. Her var låten Starwin (Bounce Version) en låt som fikk stor rekkevidde og oppmerksomhet gjennom det faktum at det er en ekte feelgood-låt.

Boyz Noice har bygget opp en solid låtkatalog og skiller seg ut med sin unike veksling av industrielle og harde toner og de rytmisk og mildere elektronikatonene. Boys Noize kan beskrives som ADHD-kiden til Kraftwerk og Benny Benassi. Dette er absolutt en innovativ og allsidig artist.

I underkant av 30 artister står under Boysnoize Records paraplyen. Derfor kommer ikke Ridha alene til Oslo for å feire 10 års jubileum. Med seg på bursdagsfeiringen kommer også Djedjotronic aka Jeremy Cottereau som fikk sitt gjennombrudd i 2012 med sitt femte album “Walk With Me”. Et album som ga han sjansen til å lage remixer av artister som Tiga, Birdy Nam Nam, Chromeo og sjefen selv Boys Noize.

Ikke nok med det vil også Housemeister stå på Vulkan Arena 5. juni. Ut fra sin egen bio kan jeg tydeligvis dra min sammenligning lengre om at hvis Boys Noize er ADHD-kiden til Kraftwerk og Benny Benassi så er Housemeister ”Wie Kraftwerk auf LSD” – altså Kraftwerk på LSD.

Så da er det egentlig bare å avslutte med Boys Noize sin In Session mix som akkurat ble sluppet på Mixmag. En mix som kun inneholder låter gitt ut på Boysnoize Records – så her har du den perfekte oppsummeringen på herligheten.

Event finner du HER

(Toppfoto: Boysnoize Records)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed