Skallebank har sluppet konsept og låt: SKALLEBANK 2019

Skallebank, tidligere radioprogram nå russebuss, slapp torsdag 14. mars konsept og låt foran et fullt pauserom og B-Studio. - Vi trodde aldri i våre villeste tanker at det skulle bli så fett.

Pauserommet og B-Studio var fullt da det var duket for slipp og fest for Skallebank. Forventningene var skyhøye etter lang ventetid og mye promotering fra Skallebank sin side.

– Vi var jævlig spente på å slippe siden vi har jobba så insane (fryktelig) hardt med dette de siste to åra. To år er jævlig lenge, vet du det? Spess når du bare er en 18 år gammel jente som meg. 18 minus 2 er 16. Vi startet på dette da vi var 16, sier økonomi- og innkjøpssjef Sila Furset.

– Men slippet gikk over alle forventninger. Det gikk ridiculously bra. Folk elska konseptet, levde seg inn i låta, og ikke minst RTet i mars, sier bussjef Ada Sundby.


Slippfest: Slippfesten gikk bedre enn forventet for SKALLEBANK 2019, selvom de allerede forventet at det skulle gå bra.

To år med en logoendring, et coverbilde, et russeverksted med T-skjorte-lage-fokus, en fotoshoot og tusen timer nedlagt i dugnad senere er konseptet klart; Skallebank skal kjøre SKALLEBANK 2019 helt frem til 17. mai.

– 17. mai er jo klimakset, det er da det smeller. Hvem faen er klare for 17. mai? roper bussjefen. Hun tror 17. mai vil ta av max, men ser også frem til 1-16. mai.

– Rullinga skjer i først og fremst i mai, bekrefter rullesjef Anja Lockertsen. Videre legger hun til at også i siste uka i april vil det rulles, men det er ikke lov å si høyt for elever får ikke lov til å begynne russetida for fullt før 1. mai i følge skolen og rullesjefen.

– Det er naturligvis strenge regler på hvem som kan være med på rulling, man kan ikke rulle med hvem som helst. Vi har en checklist, oppfyller du ikke den så fuck off, påpeker rullesjefen.

– Rullechecken er for å holde hooksa in check også. Det skal bli mye hooking, både med og uten tunge, tilføyer hooke- og knutesjef Ingeborg Sleipnes Sivertsen.

SKALLEBANK 2019 vil fremover fokusere på å klargjøre bussen for rulling, fylle opp rulle- og hookelistene, og høre på russelåta SKALLEBANK 2019 produsert av DJ Diabetes og Silja F.

– Låta vår klikker, den er helt mæd mæx i hodet. Alle på slippet sa de elsket låta, og det er bra, for det gjør vi også, haha, hør på den da vel, avslutter Aksel Authén Korneliussen, musikksjef og DJ Diabetes.

Hør SKALLEBANK 2019 russelåta under.