Du burde bli med i Radio Nova!

Gira på radio, bra folk og de beste erfaringene? Nå har du muligheten. Oslos studentradio søker nye medlemmer.

Siden 1982 har Radio Nova gitt Oslo den beste musikken, humor uten filter og grenser, nye former for underholdning og nyheter presentert med et skråblikk av journalister som er motivert av alt annet enn lønn. Nå kan du være med!

Søknadsfrist: 27. august — kl: 23:59
fristen er utløpt

Vil du vite mer om hva de ulike redaksjonene på Radio Nova gjør? Kom innom infomøte på Chateau Neuf enten 22.08 18.00, eller 23.08 18.00.

I Radio Nova kan du få erfaring som både programleder, reporter, tekniker og skribent. Du får lage kreativ annerledesradio, du får lage saker om de smaleste, rareste greiene, og du får toppet dine organisatoriske ferdigheter. Alt dette samtidig som du henger med kremen av Norges håpefulle.Du trenger ingen spesielle forkunnskaper for å søke – vi lærer deg det du trenger pluss litt til. På DAB+ og nettradio er Radio Nova på lufta 24/7 med over 40 forskjellige programmer som driftes av rundt 120 frivillige medlemmer. Enten du er interessert i politikk, indiemusikk, satire, film eller rett og slett er en kløpper på småprat finnes redaksjonen for deg. Hvis radiosnakking ikke er helt din greie, har vi også behov for teknikere og nettskribenter.

  • Du får et nettverk med 200 tenkende, selvstendige og handlekraftige nye venner, som du kan bruke og som kan bruke deg.
  • Vi har klinegaranti – av og til.
  • Du får en dritbra utdannelse. Hvis du er litt flink og jobber litt hardt, er du bare et lite steg unna en JÆVLA kul jobb i mainstream-media hvor du kan tjene deg søkkrik.
  • Har du en sær interesse som ingen av venna dine gidder å høre om? Vi har programmer om alle mulige slags sære og utilgjengelige emner – lydkunst, svartmetall, soundscapes, støymusikk, osv osv. Her finner du folk som er på samme bølgelengde som deg (ba dum tss)
  • Vi har best nachspill.
  • Hver onsdag kan du få en highfive av Kristopher Schau – hvis du tør.
  • Vi har medlemmer fra 18 til 1000 år.
  • Vi holder til i lyse og trivelige lokaler sentralt på Majorstua.
  • Radio Nova er et fint sted å finne seg sjæl.
  • Du vet den følelsen når du sitter og forteller en historie, og du merker at ingen følger med? Nå kan du gjøre dette på radio!