A-LISTA 35-36

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!


 • Tin Fingers – Young Mother DETTA er bra saker. Tin Fingers er et lite, veldig ukjent band fra Beliga. De har typ en eller to nye avspillinger på Spotify i uka, og det er liksom det. Vi klør oss i hodebunnen og lurer på hvorfor er det ikke mer??? Det er jo SÅ bra!!! Young Mother er en perfekt låt hvis du har lyst til rydde litt hjemme, samtidig som du føler deg litt som en musikkvideoskuespiller. Allsidig, med andre ord.
 • Softcore United – Skolebenken Softcore United er et samarbeidsprosjekt med Emir fra SushiXKobe, og bandet Verdensrommet – og det fungerer ganske så bra. Skolebenken er en skikkelig bra låt – annerledes enn hva man vanligvis hører fra SushiXKobe og Verdensrommet, og det funker veldig bra. Skolebenken er en låt med god driv, god blanding av pop og hiphop og er kanskje akkurat det du trenger for å komme tilbake til skolebenken.
 • Hinds – Caribbean Moon Selv om sommeren er på hell, er det likevel lov å høre på litt sommermusikk á la indie. Og det er nettopp det Caribbean Moon er. En indielåt som lar deg holde på sommeren litt til. Det spanske bandet gir deg god musikk, selv om skildringen av den karibiske månen er så som så.
 • Kommode – The Ink of the Great Book of Music The Ink of the Great Book of Music er denne listas instrumentale alibi. Instrumentale låter kaaan bli noe langtrekkelige, men det klarer Kommode å unngå helt fint. Kommode er tidligere Kings of Convenience medlem Eirik Glambek Bøe, og på albumet Analog Dance Music hører man det. The Ink of The Great Book of Music er en god representasjon av hva albumet har å by på – en god miks av instrumentale låter med gode, funky toner
 • Carmen Villain med Jenny Hval – Borders Carmen Villain er en veldig spennende artist å følge med på. Hun er halvt norsk, halvt meksikansk, selvstendig, sårbar og ikke minst – veldig, veldig dyktig. Borders er en ganske dyster, men kul låt, hvor Jenny Hval også dukker opp. Borders er en dyster, melodisk – rett og slett en ganske så mektig låt, som for eksempel passer høyt på et anlegg med bra bass.
 • MYTHS – Nostalgia SAKSOFONALARM!!! Og en ganske så herlig saksofon-solo i midten av låten her. Australske MYTHS har laget en catchy feelgood-låt, og det kan ventes flere gode toner fra downunder. MYTHS var tidligere The High Larys, da mer preget av 60-talls preget. Med nytt navn følger nytt sound, og MYTHS kler virkelig et mer Tame Impala/Arctic Monkeys preg. Meget bra!!
 • Franske Piger – Helt Sammen Franske Piger tilføyer A-lista gode og deilige RnB-vibber med låta Helt Sammen. Helt Sammen er en del av EPen EP som kom i sommer. Derfor passer Helt Sammen perfekt dersom du har lyst til å nyte et lite glass med et eller annet og mimre litt om sommeren som har vært. Ekstra pluss er det også at man får med seg alt av tekst i sangen, ettersom verset går så sakte og så tydelig at selv ikke den mest konservative dansk-hateren kan klage på uforståelig tekst.
 • Soft Punch – We Can´t Stay Det er ikke så mye å si om Soft Punch annet enn at de er superferske og fra Stavanger. Det er liksom det man vet. Soft Punchs første singel We Can´t Stay er en hyggelig , typisk norsk indielåt. Beaten er bra, bassen er bra, og det gjør hele låta bra. Soft Punch er kanskje små og uetablerte nå, men om man bare gir dem litt tid, så kan det jo hende at det kommer en låt eller to eller tre, og vipps så var bandet ute på turne.
 • Bloody Beach – Why Do You Always Let Me Down? Et av livets store spørsmål er Why Do You Always Let Me Down? spør du meg. Derfor passer det fint å vie en hel sang til akkurat dette spørsmålet. Og det blir god musikk av å vie låter til essensielle og store spørsmål altså, det beviser Bloody Beach. Etter en lengre pause er Bloody Beach tilbake med albumet Boys, som inneholder flere spor med titler dedikert til større og mindre hveradsglige undringer.
 • Slum Sociable – Castle Sist men ikke minst – Slum Sociable med Castle. Den australske duoen Slum Sociable er listas andre australske artist, men det gjør da ingenting med en så god låt. Castle har et klart elektronisk preg fra start til slutt, og bar en fin sårhet. Passer bra inn i spillelista di.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify