Radio Novas ti mektigste personer

Universitas har kåret Oslos tretti mektigste studenter. Her får du listen over Radio Novas mektigste personer.

10. Henrik Slaaen: EDB-sjef i kanalen. Skiensgutten kan dermed kontrollere det som skjer på lufta til enhver tid.

9. Linda Terese Rosenborg: Tillitsvalgt i kanalen. I tillegg har Rosenberg vært referent på uttalige allmøter. Var med å starte Et Eget Rom.

8. Simen Flotvik Mathisen: Daglig leder i kanalen. Mathisen ble i tillegg kåret til Oslos tolvte mektigste student av den ikke så lite kritiske avisen Universitas. I denne kåringen klatrer Jessheim-gutten intet mindre enn fire plasser. Gratulerer.

7. Kristine Brastad Dammen: Ordstyrer på diverse allmøter i kanalen. Samt er hun redaksjonsleder i den Prix Radio-nomierte redaksjonen Opplysningen 99.3.

6. Eline Hystad: Radio Novas redaktør. 23-åringen har ikke en fot i en større mediebedrift, men har blitt nominert til Prix Radio. Vant årets nettsak i kanalen i 2016. Hystad var også den eneste journalisten som kapret Kari Jaquessons sug pikk-uttalelse.

5. Ada Sundby: Har intervjuet P3-kjendisen Niklas Baarli. Redaksjonsleder i Skallebank.

4. Fredrik Sveen: Vant to priser på fjorårets Nova-julebord. Etablerte sportsprogrammet Stafett er stafett. Programmet har ikke avdekket noe som helst som har ført til direkte konsekvenser, men Sveen har likevel vist at pressefriheten står sterkt. Sveen har også en fot innenfor flere større mediebedrifter enn Radio Nova.
PS: Sveen er forfatteren av artikkelen, og har definitivt vært delaktig i arbeidet med kåringen.

3. Håkon Hammeren: Scoret to mål da Radio Nova slo Universitas i fotball i mai 2017. Ble flyttet ned fra spissplass til stopperplass da Nova fikk en spiller feilaktig utvist. For øvrig er 22-åringen medlem av Skumma Kultur.

2. Kristopher Schau: Bæsjet på et Norgesglass i et av Novas studioer for mange år siden. Har laget programmet Kvegpels siden starten av 90-tallet sammen med sin bror Aleksander. Alle måper og viser respekt for Kristopher når han befinner seg i redaksjonslokalet.

1. Isak Ree: Tidligere teknisk sjef og musikkredaktør. Ree har ved flere anledninger bestilt pizza på lufta, og dermed er Ree en høyt respektert person i kanalen.

Foto: Robbie Wroblewski (Flickr).