Skal det være en eller ti orgasmer, Mademoiselle?

Hvordan var det å overhøre pubertale gutter på videregående snakke om å tilfredsstille jenta i B-klassen?

Kom jenta ti ganger vaginalt? Wow, og etter hverandre også da? Shit ass, noen har det bare. For det er jo nettopp det, noen har det bare. Pubertale, uerfarne gutter er som oftest de beste i senga med de sykeste historiene.

Man skulle nesten tro det var rett fra en pornofilm, for lengre vekk fra virkelighetene kan det nesten ikke bli. Man sitter på skolen i lunsjen og får høre Joakim i parallellklassen høylytt skryte av sine seksuelle eventyr. Han var nemlig på fest og ble overrasket av en jente på soverommet som helt uten forvarsel gav den sykeste blowjoben med de sykeste BJ-leppene! For sykt til å være sant? Det vet bare Joakim og jenta med BJ-lepper.

Sukker du høyt nå og tenker; enda en politisk korrekt artikkel om feminisme, ung seksualitet og #metoo? Frykt ikke! Vi har prøvd å se verden gjennom mannegruppen Ottar sine øyne med et feminint brilleglass. Dette er en sosialantropologisk eksperiment, hvor vi har gått undercover i en fremmed stamme. I denne stammen gjelder helt andre normer og det blir snakket et helt fremmed språk.

Og det finnes vel ikke noe bedre enn å eksperimentere over kaffe og croissant på en fransk fortausrestaurant? Bli med på resien a’, mon chéri! Det blir gøy!

Au revoir!

Toppfoto: Bbpics // Redigert av Åsne Hauso Øie og Maja Irene Ottarsrud