A-LISTA UKE 14-15

Ferdig med påske og tradisjonsmusikk - gjør deg klar for rykende ferske låter OG hør deg opp på artistene som kommer på Novafest!


  • Jouska – And I´m Sorry Hans Olav Settem, kjent fra Whales In This Lake, har siden i fjor gjort et prosjekt med Marit Othile Thorvik og Oddbjørn Sponås. Prosjektet er Jouska, og trioen lager drømmende og eksprimenterende låter. "And I´m Sorry" kan gå på repeat hele kvelden uten at du blir lei, og det passer bra ettersom du kommer til å høre den mye på Radio Nova fremover.
  • mommy – people talking Noen melodier setter seg lettere på hjernen enn andre. Det er "people talking" et godt eksempel på. Låten, som er så liten og søt som et drops, klarer å feste seg ganske godt til tross for sine beskjedne 111 sekunder. Selve gruppen mommy er litt tilbaketrukken og anonym, men de har klart å skaffe seg en ganske så grei følgerskare i USA. "people talking" er en del av albumet "lovely currents", og anbefales dersom du er gira på flere lettfestelige melodier.
  • Kakaosimon – Ung Appetittvekker NOVAFEST-ARTIST nr. 1 <3 Kakaosimon, eller Simon Nenseter Nome, skal opptre på Deichmann Grünerløkka i forbindelse med Radio Novas egne musikkfestival. Dersom du er gira på den småsære, fengende beaten bør du absolutt ta turen, eller så kan du sitte og tvinne tommeltotter til EP-en kommer i løpet av 2018.
  • BOKA – Space Issues NOVAFEST-ARTIST nr. 2 <3 Du som er danseglad burde ta turen på Revolver 13. april. Da kommer du til å bli møtt av ny musikk fra BOKA - og det vil du ikke gå glipp av. BOKA eksprimenterer med sjanger og lydbilde, og konsert med disse gutta er noe alle bør få med seg. Den neste uken anbefaler vi alle å øve på dansemoves til Space Issues.
  • HJELP – Gule Lys Det er ikke så mange band som lager musikkvideo, så om du er en nostalgiker og savner tiden der MTV var det største å komme hjem til, sjekk ut musikkvideoen til HJELP. HJELP er en punkegruppe som til tross for kort fartstid har fått gjort ganske mye. Gruppa har flere låter ute, og har hatt en del konserter rundt om. Anbefales å følge med på!
  • Amber Clouds – Perhaps Tomorrow NOVAFEST-ARTIST nr. 3 <3 Med lyse dager følger også lysere og lystigere musikk. Tonene fra Amber Clouds passer perfekt til en sykkeltur, en utepils eller som sole-seg-soundtrack. På Novafest stiller Amber Clouds med tre av fem medlemmer, og det blir da et helt unikt, nedstrippa sett. Vel verdt å få med seg - ta turen på Revolver 13. april.
  • Rudolfs Kontainer – Where´s My Shoe NOVAFEST-ARTIST nr. 4 <3 Rudolfs Kontainer flørter med disko, noe som fungerer veldig bra. "Where´s My Shoe" er et godt eksempel på hvordan Rudolfs Kontainer lager god og dansbar musikk, med litt ironisk tekst. Rudolfs Kontainer opptrer på Novafest 14. april, og det vil da bli mye musikk fra albumet "Eclectic Rudolfland" som kom på tampen av fjoråret. Hør deg opp før Novafest!
  • Dena – Imaginary Friends Dena er opprinnelig fra Bulgaria, men har valgt å bosette seg i Berlin for å bli en true-Berlin-fet-rapper. Selv om Dena blir lovpriset rundt om, gjør hun likevel stor innsats i å ikke bry seg om de nyeste trendene, sier hun i alle fall selv. Dena har holdt på i snart fem år, men låtene hennes skiller seg likevel fra hverandre.
  • SOPHIE – Faceshopping SOPHIE eller Sophie Xeon har produsert mye for blant annet Charlie XCX og Madonna, noe som gjør at sangene hennes hele tiden tar nye vendinger og overrasker. I "Faceshopping" får du servert grytelokk, grov bass, litt ordentlig modulasjon også videre også videre. SOPHIE har stor allsidighet, både som artist, produsent og dj. Og selv om det kanskje er noe av det rarere du hører i dag, funker det veldig bra.


  • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify