Jeg prøvde å "try not to sing along to Disney songs", men det var rett og slett umulig

Nostalgien omfavner deg, men utfordringen er å ikke synge med!

Du hører en sang, sangen er av Walt Disney, du synger med, du taper. Slik går den nyeste virale utfordringen som sirkulerer på kjente sosiale medier som Facebook. Konseptet går ut på at du som seer og/eller lytter ser en 5-10 (pluss minus) minutters video med utvalgte Disneysanger, men utfordres til å ikke synge med.

Jeg bestemte meg for å prøve, og klikket meg inn på Youtube og "If You Sing You Lose - Disney Movies Challenge". Noen har klart det, andre har ikke. Kanskje oddsen er 50/50, kanskje 30/70, jeg vet ikke. Oddsen for å klare/ikke klare sto ikke oppført noe sted.


Oddsen for å fullføre/ikke fullføre er uvisst for denne virale utfordringen.

Jeg tenkte for meg selv: "Jeg kan gjøre dette, det vil bli lett", men så så jeg reglene og tenkte: "Frick". Ingen synging til mine favoritt Disneysanger? Hvilken utspekulert jævel kom opp med dette haha.

Jeg trykket play. Kjente og kjære bangers som jeg så gjerne ville synge til, men ikke kunne for da tapte jeg, kom på løpende Disney-bånd. Aladdin, Hercules, Min Bror Bjørnen - alle var der og representerte hver sin film gjennom sang og animasjon.

Jeg klarte meg bra helt til Ariel sang at hun også vil gå på land (noe jeg allerede gjør). Da var løpet kjørt. Jeg kunne ikke holde igjen. Jeg var nødt til å synge med. "Nei, jeg tapte", sa jeg høyt til meg selv. "Okay, jeg får prøve igjen", sa jeg også høyt til meg selv.

Men nok en gang kom en ny sang som jeg begynte å synge med på, og nok en gang mislyktes jeg. Heldigvis var jeg ikke alene. Det var flere som syns det var rett og slett umulig å klare denne utfordringen.


Heldigvis for meg var det flere som syns denne utfordringen var umulig.

Slaget var tapt. Det var et tapt slag. Jeg hadde tapt denne (for meg) umulige utfordringen. Jeg gikk rett i fella. På tross av at jeg prøvde meg uten å vite oddsen, var jeg skuffet over meg selv. Noen har klart det, jeg klarte det ikke.

Jeg velger å sende denne virale (og noen vil si umulige (meg)) utfordringen videre til deg som leser denne artikkelen.

Tør du å ta utfordringen?