A-LISTA UKE 37-38

Rocka rytmer fra Island, Philadelphia-rap og discobeats fra Tromsø. På den nye a-lista er det noe for alle og enhver!


 • Blomst – Oss Som Bare Drar Nye energiske rytmer fra norske Blomst som returnerer med en hissig gladlåt! Et delvis grufsete lydbilde akkompagneres av lekne blåsere og vokal, og blir fort en låt du vender tilbake til.
 • HIGH HØØPS – Blue Eyes Det er tydeligvis en greie at nordiske bokstaver i tid og utide lurer seg inn i artistnavnene til internasjonale musikere. Denne gangen er det New Zealand-produsent Jordan Arts som over de siste årene har lekt seg blant R&B-rytmer og beats, og som HIGH HØØPS er nå debutskiva på vei ut av lageret og til lytterne. «Blue Eyes» er en tilbakelent affære med forførende basslinjer som gjør seg godt for de sene nattetimer.
 • Ivy Sole – Backwoods Vi blir tatt tilbake til skoletida og de turbulente ungdomsårene på den nyeste singelen til Ivy Sole, den 25 år gamle rapperen med base i Philadelphia. Albumet «Overgrown» er ventet senere i september og byr på et distinkt sound med god flyt og tunge basslinjer i fornøyelig groove. Hun har allerede en solid musikkatalog å vise til, og 2018 kan virkelig bli året hvor alle brikkene faller på plass for Ivy Sole.
 • Mall Girl – Slay Queen Fra å spille sin første konsert i februar i år, har det meste gått på skinner for Mall Girl. Oslo-gjengen, allerede kjent for sine energiske livekonserter, har nå overført denne spillegleden til debutsingelen «Slay Queen». Sjangeruttrykk blandes på kryss og tvers med en særegen lyd som skinner gjennom i hele låta, og vi lyttere får en liten smakebit på hvor ekstatiske konsertopplevelsene nettopp kan være. «Slay Queen» sparer ikke på kruttet, og vi elsker det!
 • Maysha – Pace Lovende debut fra det norske jazzsoulprosjektet Maysha! Singelen «Pace» gir oss en god pekepinn på hvilket potensiale som ligger i denne gjengen, og med lovnader om mer musikk rundt hjørnet, gleder vi oss til hvor veien går videre.
 • Mosjonist – Falling Out Nye lekne rytmer fra Mosjonist, som kan kurere enhver groggy morgen. Lars Nilssen, som han egentlig heter, byr opp til dans med funky discorytmer og elektroniske beats, og «Falling Out» gjør seg vel så godt på morgentrikken som på dansegulvet.
 • Myd – Muchas (feat. Cola Boyy) Franskmannen Myd, eller Quentin Lepoutre, har blitt beryktet for sine delvis absurde låter, men likevel altfor fengende og hypnotiserende rytmer. Man vet aldri helt hva som venter bak neste sving, men han har enn så lenge ikke skuffet. På den nye singelen «Muchas» får vi dansbare rytmer og helsprø beats, samt trolig den snåleste musikkvideoen på denne lista.
 • Name The Pet – Upp feat. Josh Caffe Fornøyelig elektropop fra svenske Hanna Brandén og hennes prosjekt Name The Pet. «Upp» byr på svale beats, en liten dose trompet, og fengende vokal som tar oss gjennom en ellers grå høstkveld. Nytt album er i horisonten, og Name The Pet er definitiv en artist å notere seg fremover!
 • Shuffle Baby – Feel It Kanskje de mest funky greiene fra våre bergenske naboer på lang tid, og det er vanskelig ikke å la seg rive med! Shuffle Baby er en vennegjeng på fire som for alvor virker å ha funnet sin greie, om enn litt skamløst, som de selv definerer det. Men når det funker, funker det til de grader, og «Feel It» blir fort en favoritt på spillelistene våre.
 • The Vintage Caravan – Set Your Sights Herlig klassisk rock fra den islandske trioen, som nå fyrer opp alle tilgjengelige sylindere og kan feire deres nyeste albumutgivelse «Gateways». Albumet huker av på alle punktene som kreves: gitarsoloer, koring i unison harmoni, grufsete riff som aldri tar slutt, catchy refreng med nesten allsang-faktor, og da kan vi egentlig ikke be om så mye mer.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify