A-LISTA - UKE 41-42

Her er den beste nye musikken som losjer deg gjennom kalde høstdager, med varme rytmer til hverdags og fest!


 • Masåva – Jorda rundt Svale toner fra den oslobaserte kvartetten drar oss ut av høstdvalen. En svært så fin pustepause i en hektisk hverdag. «Jorda rundt» har en fin progresjon med en nokså forsiktig instrumentbruk, men som likevel skaper et fyldig lydbilde ispedd fortryllende vokal.
 • hubbabubbaklubb – Konkylie De mystiske trubadurene i hubbabubbaklubb tok musikkscenen med storm i 2013 med den altfor fengende låta «Mopedbart». Siden da har vi fått servert tidvise drypp og hint til nye toner, singler, og det som nesten har uvtiklet seg til et musikkunivers med flere distinkte karakter i låter og musikkvideoer. Denne måneden slipper Oslo-gjengen sitt debutalbum, og kan glede fans med både velkjente og nye rytmer. Delvis absurde låttekster pakket inn i farlig funky rytmer, disco og elektronika, da har du en helstøpt skive som dekker det meste. «Konkylie» er en drømmende og groovy låt som tar oss med på en liten snarvisit til havet og tilbake igjen – en reise vi gjerne returnerer til.
 • CLUBZ – Réplica Den meksikanske duoen har gjennom en god del år servert slagere av den dansbare sorten og har på ingen måte tenkt å gi seg med det første. Nå ute med albumet «Destellos», stappet med 80-talls beats og skamløse saksofoner – da finner du oss i godt humør!
 • Hilma Nikolaisen – Election Day Blues Nye toner fra Hilma Nikolaisen det er lett bli glad i. Energiske rytmer i et lett og lekent sommerlig lydbilde med svært catchy gitarpartier. Et nytt album er rett rundt hjørnet og dette er en solid forsmak på hva vi kan forvente oss.
 • THE LITTLE BLACK – ドロミズ Herlig ny musikk fra Tokyos rockescene, og The Little Black leverer varene på deres debutskive. Klassiske rytmer, som tross språkbarrieren kjapt fester seg på hjernen. Det oser glede og lidenskap i produksjonen, og gruppa har allerede stått for noen ganske forrykende livekonserter. Absolutt et prosjekt verdt å notere seg.
 • Das Body – The Trap Popelementer og elektroniske rytmer gjennomsyrer debut EPen til Oslo-gruppa Das Body, og er et forfriskende bidrag i den norske musikkatalogen. Bandet leker på tvers av sjangere, og låtene har et fyldig lydbilde med en distinkt vokal som binder det hele sammen. En sterk debut fra et prosjekt vi kommer til å høre mye fra fremover.
 • Dolores Haze – FLIP Svenske Dolores Haze fortsetter å pushe ut solide singler og kan om kort tid glede lytterne med et ferskt album. «FLIP» er en deilig blanding av mørke beats, vokal og elektroniske effekter som sammen skaper en farlig fengende låt du fort returnerer til.
 • Anomalie – Parc Montréal-produsent Nicolas Dupuis har studert klassisk musikk og jazzpiano i en årrekke, og det arbeidet har definitivt høstet frukter over de siste årene, spesielt gjennom hans prosjekt Anomalie. Leken elektronika, glitchy rytmer og jazzete pianosoloer blandes sammen til en herlig lapskaus av fengende rytmer, og Anomalie kan nå vise til flere skiver alle gjennomsyret av solid produksjon. «Parc» er låta du setter på når vil flotte deg litt på kjøkkenet og trenger litt lounge-aktig stemning for å heve kvelden til et nytt nivå.
 • Joss Moog – Wil Groovy rytmer fra Paris til å losje deg gjennom en stressende studiedag. Joss Moog holder det nokså old school på hans nyeste skive, og kan skimte med forførende basslinjer og hypnotiserende vokalsamples.
 • Tella Viv – Bang Boom Crash Et gledelig gjenhør med svenske Tella Viv som igjen byr på sprudlende gitarriff og vokal. «Bang Boom Crash» byr på et herlig lydbilde som fester seg raskt i ørekanalene, med et energinivå som gir deg følelsen av at det meste er mulig, bare man prøver hardt nok.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify