A-LISTA - UKE 1-2

Fyll spillelista med den beste, nye musikken!


 • Ora the Molecule – Sugar Lovende debutsingel fra trioen med norske Nora Schjelderup i førersetet, med en dose slovakisk og tysk i miksen. «Sugar» er en leken låt som i tillegg til å dra frem saksofon og fløyte, blander inn fengende elektroniske rytmer og vokal, og vi sitter igjen med et godt førsteinntrykk vi gjerne returnerer til!
 • Adeline – Hi Life Debutalbumet til den New York-baserte artisten og sangeren Adeline Michèle er definitivt verdt å notere seg. Tidligere har hun vært mest fremtredende som en del av diskoprosjektet Escort, og nå satser hun for alvor på solokarrieren i tillegg. «Hi Life» er en energisk og glad låt med hint av gamle klassikere mikset med nyere stiler, og vi ender opp med en gjennomført skive verdig en lytt eller to!
 • The Cameltoes – Intolerant Mer energisk, delvis sinna og fornøyelige toner fra pønkens hovedstad, Kabelvåg. På deres nye EP som bikker litt over 10 minutter, får vi raske, kreative tekster som fort kan feste seg på hjernen, enten du liker det eller ei. «Intolerant» er ditt kjærlighets-/hatbrev til fans av glutenfrie napoleonskaker – akkurat sånn vi liker det.
 • Wet Dreams – Bad Boy Det skorter ikke på lovende rockeprosjekter i hovedstaden for tida, og Wet Dreams tenker ikke endre på den statistikken med det første. Med medlemmer fra FOAMMM, Warp Riders, De Marvells og Death By Unga Bunga har gruppa allerede blitt lagt merke både hjemme og i utlandet. Nå skimter vi et album i horisonten, og singelen «Bad Boy» er en ganske så fin start på nyåret!
 • MachoMayne – Regn (feat. Angelo Reira) Den 14 år gamle bergensrapperen ligger ikke på latsida, og avsluttet like godt 2018 med denne fuktige versjonen av en låt i samarbeid med Angelo Reira. Og vi klager ikke! Fram med paraplyen – her kommer versene strømmende.
 • Farai – Space Is A Place (feat. Chris Calderwood) Farais ferske debutalbum tar oss med til gatene i Sør-London, som også fungerer som base til denne spennende musikkduoen. Albumet «Rebirth» har mye på hjertet, og blant synther, beats og effekter står det tekstlige i fokus med sin poesilignende struktur. Vokalist Farai Bukowski-Bouquet, som opprinnelig kommer fra Zimbabwe, skildrer samfunnsstrukturer, hverdagsproblemer og klarer også delvis å knytte det sammen med hennes egne personlige opplevelser. Og som bonus flyter det hele godt i musikkørene våre.
 • The Entrepreneurs – Say So! Den danske trioen The Entrepreneurs tar oss på ny ned i en herlig verden av støyrock. «Say So!» er i det ene øyeblikket en trygg og fin rockelåt, i det andre øyeblikket en kaotisk affære som ikke er redd for å ta en u-sving eller to. Dette lover svært godt for deres kommende album nå på nyåret. Vi gleder oss!
 • White Ascot – Delusive Det nyeste musikalske krumspringet til Tromsø-bandet White Ascot er en liten perle av en låt. Blant jazz og soul får vi friske toner i singelen «Delusive», som skifter fint mellom rolige og mer energiske partier. Velprodusert med et spennende lydbilde!
 • Cooks But We’re Chefs – Sunshine Det irske 8-manns ensemblet serverer oss en sløy blanding av hip hop og jazz det er lett å bli glad i. Denne jazzete gjengen har spilt sammen over flere år, men nå utforsker de plateformatet for alvor, og vi digger det som er tilgjengelig så langt. «Sunshine» er en perfekt start på en hektisk arbeidsdag.
 • PATINA – flammer_rammer Nye, groovy rytmer fra den danske trioen PATINA setter en god standard for året, som klarte å snike inn denne låten på selveste nyttårsnatten. Det nokså ferske prosjektet av vennegjengen fra Svendborg kunne by på flere snasne singler gjennom 2018. Med noen frekke gitarriff og catchy vokal på deres nye «flammer_rammer» får vi også en god start på 2019.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify