A-LISTA - UKE 5-6

Den beste musikken får du på radioen!


 • 2X Delli – Levande Bevis Hva med litt G-funk-aktige toner fra Skandinavias vestkyst, Sverige? 2X Delli er prosjektet til Rikard "Skizz" Bizzi og Bella BonBon som nylig kunne by på EPen «Psykedelli». På den ene siden en nostalgisk reise tilbake til 90-tallet, men det føles likevel friskt. Verdt en lytt!
 • Ariza & Miette Hope – On Repeat (feat. Philip Lassiter) Trompeter, beats og elektronika forenes i samarbeidet mellom den amerikanske produsenten Ariza og artisten Miette Hope. «On Repeat» er en leken, jazzete låt som får deg i godt humør, og Phil Lassiter setter prikken over i’en med noen flotte blåserpartier.
 • Bård Berg – On Hold Den norske produsenten og trommisen Bård Berg allierer seg med et knippe dyktige folk på hans nye skive «Oslo Beats». Vi beveger oss dypt blant RnB og soul og der viser det seg å være ganske fornøyelig. En helhetlig produksjon fra start til slutt og med flere solide vokalprestasjoner, som blant annet fra Kristin Myhrvold på «On Hold». Et godt bidrag til å stresse ned fra en hektisk hverdag.
 • Benny Sings – Not Enough Denne nederlenderen ligger sjelden på latsiden, og nå varmer Benny Sings opp til sitt sjette studioalbum, «City Pop». Vi lar oss fascinere av de solide produksjonene som smelter RnB, jazz og pop blant hip hip-inspirerte rytmer, og med singelen «Not Enough» ser det ut til at vi fortsatt har mye å glede oss til.
 • Charlotte Adigéry – High Lights Charlotte Adigéry byr på nok en herlig låt fra hennes kommende EP. I mye av musikken hennes får vi et innblikk i møtet mellom ulike kulturer, fordommer og tidvis oppgjør med stereotypier. Adigéry er fra Belgia med røtter fra Karibia, og vier mye av fokuset hennes til det tekstlige i musikken. «High Lights» blander klubbelementer og pop og forteller oss at av og til er det ikke så galt med en parykk eller to.
 • Daragh – What the Hell Is Wrong with Me Daragh Wearen Murphy er den ene halvdelen av det norske prosjektet Company Ink, men med hans ferske soloprosjekt får vi enda mer musikk å kose oss med. Blant synthesizere og groovy gitarriff får vi her en fengende debutsingel verdt å notere seg. Dette er en låt vi kommer til å kose oss med i lang tid!
 • Deathcrush – Ego Norske Deathcrush fortsetter å blande sjangeruttrykk på mesterlig vis, og poengterer med deres nye singel «Ego» at vårens debutalbum ikke bør misses. Man vet aldri helt hva man går til, men Deathcrush skuffer sjelden, og det er også gjeldende for 2019-utgaven. Vi gleder oss til mer!
 • Hudkreft – Ting Trang Ingenting som litt forfriskende punk fra Oslo-regionen! Den unge, lovende gjengen i Hudkreft leverer på ny med singelen «Ting Trang» hentet fra EPen «Luksusproblemer». Alltid mye på hjertet og vi digger det!
 • Kefeider – Weightless Vetle Løvgaard gir oss nye behagelige toner vi kan flyte av gårde på gjennom uken – vekk fra bekymringer, mas og kjas. Flotte gitarpartier og vokal, og en generell lystig stemning som gjennomsyrer mye av produksjonen. Med debut-EPen i horisonten er det bare å notere denne karen først som sist!
 • Westkust – Swebeach Mer fra vestkysten, denne gangen Gøteborg. Det har vært nokså stille fra Westkust siden 2015, men nå sparker de i gang 2019 med en ny, heseblesende singel. Gruppa forbereder seg på å gi ut deres andre fullengder, og så langt får vi nøyaktig mer av det vi ønsker. Åpningssporet «Swebeach» er en fryd for øret!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify