A-LISTA - UKE 7-8

Psykedelisk synth, gitarriff i fleng og vinterpreget RnB? Her er den beste nye musikken på Radio Nova!


 • Grand Pax – Bunk Londonartisten Grand Pax kan fort bli en verdt å holde øye på gjennom 2019. Fra hennes EP sist sommer og nå den nye singelen «Bunk», er Grand Pax klar for verden, og vi blir på ny vugget inn fengende tekster og rytmer. Det er et slags melankolsk slør over hele produksjonen, med toner som skapt for en sliten, regntung kveld. Låtens variasjon mellom rolige og energiske partier skaper et forfriskende bidrag til en sjanger man fort tyr til de samme triksene.
 • Sego – Shame Mer hypnotiserende rock fra Los Angeles-prosjektet Sego, og vi bare takker og bukker! Sego som for noen år siden startet forsiktig opp som en duo, har nå utvidet til en kvartett og gjør seg klare for sitt andre album. «Shame» er en herlig energisk, grufsete låt som treffer alle de riktige notene hos oss!
 • Choker – Master P Fløyelsmyke toner fra Michigan og den lovende 23-åringen Choker som for alvor begynner finne seg til rette i dette mylderet av RnB, hip-hop og psykedelisk rock. Med et par album allerede ute kan det se ut som 2019 blir året hvor Choker brer vingene sine for fullt. Musikken strømmer på, med allerede tre mini-EPer ute dette året. Det er bare å holde tritt!
 • Listen to Girl – Birds Christian Winther og Ina Sagstuen byr lytterne på en flott og helhetlig lytteropplevelse gjennom det nye albumet «Long-Term World» under deres prosjekt Listen to Girl. I tillegg til at skiva skimter med en rekke fine samarbeid med andre musikere, ser man en slags rød tråd. «Birds» drar oss videre gjennom mylderet av organiske og elektroniske lyder, med en fengende grunnrytme og vokal.
 • MUNYA – It’s All About You Den fransk-kanadiske sangeren og artisten MUNYA, eller Josie Boivin som hun egentlig heter, er dypt inne i sin trilogi av temabaserte EP-er, og siste kommer nå til våren. Her får vi et par gode referanser til blant annet Twin Peaks, noe som aldri er feil. Boivin har tilnærmet seg musikken etter alle kunstens regler, fra tidlig alder som 4-åring helt frem til i dag. «It’s All About You» er første smakebit fra EPen «Blue Pine» og er en ideell sjanse for deg å drømme deg bort til et mindre stressende sted, kanskje i et litt tåkebelagt fjellandskap?
 • Kåte Klør – Ein Som Tar Meg Mer herlig rock fra stavangerprosjektet Kåte Klør. Rett på sak og som alltid, full av energi! Klassiske elementer i fleng, men samtidig noe friskt over det hele. «Ein Som Tar Meg» er en låt vi ikke nøler med å sette på repeat!
 • Beri Farhadi – Dialling Beri Farhadi drar oss inn i en drømmende verden på hennes nyeste singel «Dialling». Den 21 år gamle norske artisten og produsenten byr på et variert lydbilde med organiske rytmer, koring og vokal som lett fester seg på hjernen. Vi håper på mer av dette gjennom 2019!
 • brenn. – Du og Jeg brenn. er tilbake og sparer ikke på kruttet! Rockeprosjektet har over lengre tid vært et forfriskende pust med sin energiske tilnærming til nær sagt alle aspekter, både i studioformat og live. Det er vanskelig ikke å bli smittet av denne gleden som gjennomsyrer katalogen deres, og den nye singelen «Du og Jeg» er intet unntak. For å toppe det hele har duoen alliert seg med en russeprodusent som kanskje gjør at låta trøkker enda mer til i visse partier. Vi liker det!
 • Reggie Got Beats & Vebjørn Mamen – Fascination Vi er kanskje ikke så god i sannsynlighetsregning, men når Trondheims egen Reggie Got Beats aka Egil Reistadbakk på ny teamer opp med Vebjørn Mamen, vil vi si at sannsynligheten er stor for disco, groove og dansbare rytmer. Deres nye singel «Fascination» skuffer ikke på dette området, og vi drar tankene vekk fra kjølige vinterkvelder og drømmer oss til tropiske diskokvelder i stedet. Bare å danse i vei!
 • Farvel Melankoli – Caress Farvel Melankoli er prosjektet til Joakim Storeide og Håkon Sætran Blom. På debutsingelen «Caress» dras vi ned i mørket blant behagelige rytmer og synth. Låten tar for seg de mer tøffere sidene ved livet som angst og depresjon. Likevel klarer musikken å bryte opp det dystre med lysglimt vi kan skimte i det fjerne. Lovende debut, og vi ser frem til mer!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify