Oslos mest solgte pizza 08.02.2019

Pizzarapporten fra 08.02.2019 viser den dagens mest kjøpte pizza fra ulike pizzarestauranter, samt hva som ville vært det lureste valget, i følge Norges befolkning, for en pizzasulten kjøper.

Den daglige undersøkelsen «Oslos mest solgte pizza» kunne vise at mye topping, mer spesifikt mye kjøtt, var det som trendet 8. februar 2019. Alt i alt var det 9 antall pizzarestauranter som ble spurt i undersøkelsen, hvor av 6 tok telefonen da vi ringte. De som deltok i undersøkelsen 08.02.2019 var:

  • Majorstuen Grill og Kebab
  • Arte Pazza Pizzeria
  • Pizza Plutselig
  • Laficco
  • Peppes Pizza
  • Pizza Uno Fezo

Majorstuen Grill og Kebab
Majorstuen Grill og Kebab var det noe usikkert hva dagens mest solgte pizza var, men telefonsvareren nevnte at pizzaene som hadde solgt godt var:
1. Husets Spesial: Med skinke, paprika og oliven
2. Hawaii Pizza
3. Meat lover

Arte Pazza Pizzeria
Den hyggelige damen på Arte Pazza Pizzeria var klar i sin tale (etter hun fant menyen) om at «Campagnola», en pizza med tomatsaus, mozzarella, salami picante, ruccola, cherrytomater, parmesan og chilli, var den mest solgte pizzaen 08.02.2019. Hun la også til at dersom en ikke skulle like noen av ingrediensene som er på pizzaen, er det ingen problem å fjerne noe av toppingen. Hun nevnte og at pizzaen «Arte Pazza», en pizza hvor du selv komponerer toppingen, var en valgmulighet. På nettsiden står det at «Arte Pazza» er husets kunst pizza, laget av hva som faller ”dello chief” i smak. Her er det viktig å poengtere at ”dello chief” ikke er Arte Pazza Pizzerias egen kokk, men ordkløveri om at du (kjøperen) er din egen kokk.

Pizza Plutselig
Pizza Plutselig kunne plutselig melde at den mest solgte pizzaen 08.02.2019 var pizzaen «Parma» som består av parmaskinke, parmesan cherrytomat og ruccola. Men dersom en ønsker vegetarpizza var valget for Norges befolkning denne datoen pizza «Plutselig Vegetar» med purre, oliven, cherrytomat, sjampinjong og fersk mozzarella.

Under kan du høre vår undersøkelse med Pizza Plutselig.

Laficco
Da vi ringte Laficco var det ingen tvil om at 8. Februars mest solgte pizza var «Nr. 23» med biffkjøtt, kylling, paprika, løk, jalapeño, hvitløksolje og chilli. Det må noteres at dersom en ønsker å bestille denne pizzaen er en nødt til å snakke bokmål med telefonoperatøren.

Under kan du høre vår undersøkelse med Laficco.

Peppes Pizza
Peppes Pizza kunne damen på sentralbordet melde at «Even Heavier Heaven» var den mest solgte pizzaen 8. Februar 2019. Denne pizzaen er toppet med pepperbiff, hvitløkskrydrede kjøttboller, Peppes originale pepperoni, rødløk og persille. Det må merkes at det ikke er mulig å legge til ekstra kjøtt, som for eksempel kylling, på denne pizzaen. Da er en nødt til å bestille pizzaen «Very Special», en pizza der du kan velge opptil 6 valgfrie ingredienser, hvor du igjen kan velge nøyaktig det samme som er på en «Even Heavier Heaven», og legge til kylling.

Pizza Uno Fezo
Pizza Uno Fezo hadde de flere pizzaer som hadde solgt godt 8. Februar 2019. Dette gjaldt blant annet pizza «Pepperoni» med pepperoni og sjampinjong, som den ansatte sa var ”enkel, men god”, og pizza «Vegetar nr. 1» med tomat, paprika sjampinjong, artisjokk, løk og oliven, som den ansatte poengterte at de hadde solgt 10 stykk av. Likevel var den første pizzaen som ble nevnt, og pizzaen som hadde solgt best 08.02.2019 pizza nr. 7 «Strischi» med skinke, paprika, løk, kjøttboller og chilli, som telefonsvareren poengterte er ”toppen”.