Filmmusikk med Pieces of Juno

Artist Pieces of Juno forteller om sin filmkomponist-debut til Berlinale-filmen She-Pack. Attpåtil deler hun sine favoritter fra filmmusikkhistorien.

Foto: Sara Angelica Spilling

På mandag dedikerte undergrunnsmusikkprogrammet vårt Bra Trommis en hel sending til filmmusikk. En og en halv time ble fylt med filmkomponist Pieces of Juno, filmekspert Hedwig Bøe fra Nova Noir, by:Larm-favorittene Tacobitch, samt supre soundtracks fra mangt et tiår og verdenshjørne.

Juno Jensen, a.k.a. Pieces of Juno, har skrevet musikken til den nye norske filmen «She-Pack». Det Fanny Ovesen-regisserte dramaet hadde internasjonal premiere under årets Berlinale, og handler om en bursdagsfeiring på svømmehallsdisco hvor underdogen Ronja utfordrer jentegjengens alfahunn til maktkamp. Men leken eskalerer fort, og jentene står i fare for å miste kontrollen.

Hør intervjuet med Pieces of Juno her

Hør hele sendingen om filmmusikk her