A-LISTA - UKE 11-12

Våre nye musikalske favoritter skuffer ikke!


 • kubrik – Behind The Fog Dans deg gjennom uka sammen med den tyske duoen kubrik og deres nye singel «Behind The Fog». Funky basslinjer krydret med noe nostalgisk 80-talls pop. En gladlåt som råder deg til å la bekymringene ligge og heller fortsette videre med hodet hevet. Lovende debut fra Hamburg-duoen!
 • Michelle Blades – Politic! Psykedelisk rock fra Michelle Blades som returnerer med nytt album i slutten av måneden. Hennes musikalske reise går fra barndommen i Panama via USA og nå til Frankrike hvor hun og bandet har slått seg ned. Fortsatt lekent med sjangerkrysninger i fleng, og et lydbilde som fort kan snu og vende på seg før du vet ordet av det. 27 åringen byr her på nye, fengende toner i «Politic!».
 • Pregoblin – Combustion Pregoblin er prosjektet til Alex Sebley og Jessica Winter. Med base sør i London begynner det nå for alvor å springe ut lovende musikk fra prosjektet. Singelen «Combustion» har noen farlige frekke basstoner, smeltet sammen med discorytmer og en halvveis demonisk vokal i bakgrunnen. Hva mer trenger du?
 • SAULT – We Are the Sun Debutsingelen til funkprosjektet SAULT kan være det lille ekstra du trenger for å kravle deg gjennom obligatoriske innleveringer og stress. Her pøser de på med glede og energi og lader alle dine mentale batterier i «We Are the Sun».
 • SlinCraze – Jesus Kristus Nils Rune Utsi og hans prosjekt SlinCraze returnerer med glans, med det beste av nytt og gammelt på EPen Jesus Kristus. Denne gangen inntar han rollen som «trollet» eller skurken, som han selv kaller det, med en salig dose samfunnskritikk spedd inn i tekstene. Solid produksjon med fengende beats og vokal, en skive verdt å sjekke ut i sin helhet!
 • Snille G – Stol På Meg Snille G er ifølge han selv «over middels snill» og mekker hip hop rytmer jevnt og trutt. «Stol På Meg» blander old school beats med 2019-stilen og skaper en catchy lita låt du fort kan nynne til.
 • snÆrk – Into the Water «snÆrkeråkk fra det dypeste mørket i Akersælva». Nå aktuell med deres første EP «Heed». Noter deg denne trioen først som sist. Eksplosiv rock som trøkker til i alle retninger, og vi digger det!
 • Stay Young – Caracas Dette nokså ferske bergensprosjektet har allerede fått folk til å spisse ørene opp for musikken – og det med god grunn. Med deres andre singel «Caracas» får vi et svalt, behagelig lydbilde, og en tekst som mimrer til de gode tidene i livet. Perfekt for å drømme oss bort til vår, sol og varme.
 • Tilla – Slow En lovende artist og produsent vi har fått servert tidvise glimt av over flere år, men det er først nå Tilla klinker til med hennes debutsingel «Slow». 21-åringen har raffinert lydbildet hennes over lengre tid , og vi sitter igjen med en singel som oser rutine. Noe lo-fi inspirert og laid back, svale beats og herlig vokal – ideel for varme sommernetter. Dette er ikke det siste vi har hørt fra Tilla.
 • Wizaard – Lamb Ringer Bli med ut i kosmos med trollmennene fra Montreal på deres nye skive Supernatural Mystics. Et psykedelisk virvar av lydeffekter, sanseuttrykk, synther og riff. Mer magi på radiobølgene!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify