Jeg dro til Paris for å finne meg selv, men fant ut at jeg var Ada Sundby, prisvinnende nettjournalist for Radio Nova.

En musikant fylte gata med parisiske toner der jeg satt på en fortauskant i Lysets by, midt i en heftig diskusjon vedrørende de gule vestene som regjerer i dagens Frankrike.

Brått så jeg et glimt av meg selv i vinduet bak min samtalepartner, og det jeg så var kun en blek imitasjon av mitt egentlige jeg. En annen skinte nemlig gjennom, som om hun styrte min kropp som en marionettdukke: jeg tok meg selv rett og slett i å gestikulere identisk som Ada Sundby, prisvinnende nettjournalist for Radio Nova, med knipsende fingre og ristende hode. Var det på grunn av t-skjorten jeg hadde på meg? Jeg tror det.


hmm ser den jenta i høyre hjørne kjent ut?

På tskjorten brant varemerket Trasher©️ i harmoni mellom fargene blå, lilla og svart. Grunnen til at t-skjorten var i min besittelse var at jeg følte meg rett og slett uinspirert klesmessig, som ofte kan skje i disse tider med intenst press fra sosiale medier etc etc etc. Livet i 2019 er ganske beintøft.

Øyeblikket fanget meg, og jeg bestemte meg for å skrive ned mine tanker i et iphone-notat, dette er noe jeg tidligere har observert at Ada Sundby, prisvinnende nettjournalist for Radio Nova, har gjort, og det har jo resultert i prisvinnende artikler.


skulle man ha tatt seg en tur til Russland også, mon tro?

Det funket altså ikke å dra til paris for å finne meg selv, da jeg kun fant Ada Sundby, prisvinnende nettjournalist for Radio Nova. Kanskje et annet reisemål vil bringe meg nærmere mitt søken etter mitt indre kjerne, for eksempel Asia?


men jeg HAR jo vært i Asia?!?

Disclaimer: Denne teksten er ikke skrevet i samarbeid med Ada Sundby, prisvinnende nettjournalist for Radio Nova, hun ble bedt om å gi en kommentar men har unnlatt å svare på undertegnedes forespørsel. Teksten ble imidlertidlig utformet sammen med Renate Leth-Olsen, Radio Novas korrespondent i Frankrike.