Radio Nova lanserer Nova+

Ny digital app skreddersydd dagens studentsamfunn er endelig ute!

I over 30 år har Radio Nova vært en sentral aktør for Oslos studenter. Nå i en stadig mer digitalisert hverdag ser vi behovet for å nå ut til markedet gjennom nye, banebrytende kanaler. Teknologien var der, men ingen tok initiativet.
Vi tok selvsagt i bruk omfattende forskning i arbeidet med å kartlegge hvem dagens studenter er og vi forsøkte møysommelig å analysere deres behov. Sluttresultatet ble Nova+, en tjeneste som er helt skreddersydd etter studentene.

Gjennom fire hovedområder satser vi på å ha den mest omfattende og innovative tjenesten for studie-Norge, og alt tilgjengelig uten noen kostnader.

Unikt radiotilbud

Den første og viktigste satsingen er at du får tilbudt et medietilbud uten like. Uavhengig av sted og plattform får du nå hele Radio Novas bibliotek og programmer tilgjengelig hvor enn det måtte passe deg. Du vil få tilgang til store arkivbaser som tar for seg hele kanalens levetid. Enten det er direkte eller i opptak, vil du aldri gå glipp av en sending igjen.

Foto: Edvard Brudeli Moen

Økonomisk veiledning

Vi vet også at studentøkonomien er avgjørende for våre lyttere. Dermed vil også Nova + tilby dynamisk økonomiveiledning tilpasset hver enkelt students behov. Ta kontroll over budsjettet, og få umiddelbare varslinger så fort det er endringer i markedet. Ha oversikt over stipender og lån, og få profesjonell veiledning hvor enn du er. I tillegg for man tilgang til en omfattende database som sporer prisendringer på produkter og tjenester, alt fra dagligvarer til kulturelle begivenheter.

Foto: Edvard Brudeli Moen

Vær med å sette dagsorden

I dagens samfunn er det et stadig større ønske om større å få større innflytelse i nyhetsbildet. Mange ser seg lei av at de samme vinklingene brukes om og om igjen i mediene. Med Nova + vil man som lytter få en unik mulighet til å forme nyhetsstrømmen. La din stemme bli hørt og belys hvilke saker du mener bør komme frem. Med vår robuste debatt-generator vil publikum styre dagsordenen på en revolusjonerende måte. Gjennom dette stemmesystemet vil vi enkelt kunne se hvilke saker som engasjerer studentene og vi vil lettere kunne gi dem den eksponeringen de fortjener.

Foto: Edvard Brudeli Moen

Navigasjon i hovedstaden

Stedsansen til studenter kan til tider være så som så, og vi i Nova anser det som en sentral del av vårt nye samfunnsoppdrag å gjøre hverdagen enklere for disse. Ved hjelp av DAB-teknologien kan vi nå gi retninger til lytterne vår i sanntid, enten de kjører eller går – når som helst på døgnet. Hver bruker av tjenesten vil bli satt over til en egen Nova-medarbeider som da vil geleide personen gjennom hele reisen.

Foto: Edvard Brudeli Moen

Med disse fire satsningsområdene tar Radio Nova en ledende rolle i det digitaliserte samfunnet. På langsikt vil Nova+ ikke bare være en tjeneste, men en livsstil.
Bli med på revolusjonen i dag!

Toppfoto: Edvard Brudeli Moen