Fra Baksaas og Høyer til alle ute

Duoen Bendik Baksaas og Fredrik Høyer slapp nylig dobbeltplate og podkast med navnet Til alt ute. Hos Tekstbehandlingsprogrammet fortalte de om prosjektet.

Tekstene forteller historier fra lørdagsnatta, mens podkasten gir mennesker som vil ut en sjanse til å fortelle sin historie.

– Det minner meg litt om "Enter the void", sier Torolf Høstmælingen, sendingsansvarlig for Tekstbehandlingsprogrammet denne onsdagen.

– Det er favorittfilmen min, sier Bendik Baksaas, musikeren som blant annet har vunnet Natt&Dags årets album i 2018.

– Jeg har ikke sett den, men Bendik anbefaler den varmt, sier slam-poet (forfatter, MC, dramatiker osv.), Fredrik Høyer.

Undertegnede har heller ikke sett "Enter the void" fra 2009, men ler sammen med resten i studio.

På samme måte som vi i tekstene blir med inn i ulike scenarier en lørdagsnatt har filmen en allvitende forteller som kommer fra himmelen og ned for å se ulike folk i forskjellige situasjoner, tror jeg. Jeg har som nevnt ikke sett filmen, og i stedet for å lese at jeg skriver om noe jeg ikke kan noe som helst om bør du, kjære leser, heller høre sendinga vår her (evt. på spotify eller din foretruke podkast-app):


Toppfoto: Stine Spjelkavik Hansen