A-LISTA - UKE 15-16

Den beste musikken som får deg gjennom uka!


 • Buzzy Lee – Sundown Queen (feat. Tommy Mandel) Sasha Spielberg og produsent Justin Raisen har gravd litt i platearkivet og funnet en rekke av Tommy Mandels eldre keyboard- og syntheksperimenter fra 80-tallet, og presenterer det nå i ny drakt på Spielbergs kommende EP. 28 åringen gir oss her nostalgisk, men samtidig moderne pop og synth under hennes alias Buzzy Lee. Det beste fra to generasjoner av musikere!
 • Christina Flood – Om eg spør (pent) Lystig og energisk debutsingel fra Christina Flood, og kommer som bestilt for å innvie våren for alvor i hovedstaden. Låten forsikrer deg om at det kanskje ikke er så farlig å feile av og tid, og at man må gjøre det beste ut av ting.
 • Control Top – Straight Jackets På debutalbumet «Covert Contracts» sparer Philadelphia-trioen Control Top ikke på kruttet, og bruker den drøye halvtimen med musikk for alt det er verdt. Eksplosiv post-punk du raskt ender med sette på repeat. Vokalen til Ali Carter bærer skiva til et nytt nivå, godt akkompagnert av trommer og gitar. Solid debut som bør sjekkes ut i sin helhet.
 • Genesis Owusu – WUTD Rap, funk og en god dose soul blandes sømløst på Genesis Owusus nye singler. 21-åringen fra Australia går en lovende framtid i møte hvis han holder denne kvaliteten ved like. «WUTD» er perfekt til å koble av i sola etter en hektisk arbeidsdag.
 • Himla – Gidde ikkje Fra Flekkefjord til hovedstaden med fengende pop i bagasjen – da får vi de nye dansbare rytmene til Himla. Lekent lydbilde lett å bli glad i, perfekt for varme vårdager!
 • Juno Francis – Dance with Me Den svenske elektroduoen Juno Francis har funnet seg godt til rette i musikkhovedstaden Berlin. På deres nye singel serverer de oss en god dose ‘fransk touch’, grufsete Halloween-synther, pakket inn i et hypnotiserende 80-tallsslør – og det fungerer strålende!
 • Kenneth Norum – Throw Your Arms Around Me (feat. Malin Pettersen) Kenneth Norum returnerer med nye toner som raskt finner seg godt til rette i spillelistene våre. Det er sårt og vakkert, dypt forankret innen americana-grenen, ispedd nydelig gjestevokal fra Malin Pettersen.
 • Mother Mink – Slowly Melting Down Prosjektet fra Stockholm har gjort seg til kjenne for et noe eksperimentelt og lekent lydbilde, og kan by på flere overraskelser underveis. Straks ute med sitt debutalbum, og «Slowly Melting Down» er en liten godbit av en låt. En smule mindre kaotisk enn noen av deres tidligere kreasjoner, men like fullt energisk og fascinerende. Noter deg dette prosjektet først som sist!
 • Okkenhaug – Terapi (feat. Action the Man, Lpeewee & Xiao Ou) Eirik Okkenhaug er tilbake med EPen «Helt-Hver-Dag», og den er det jaggu lett å bli glad i. I tillegg til et solid gjestegalleri er produksjonen solid og tekstene intet dårligere. Etter å ha rappet på kinesisk i en lengre periode under navnet Xiao Ou, er Okkenhaug nå tilbake på hjemlige trakter både fysisk og med nye tekster på norsk. Definitiv litt terapi for kropp og sjel.
 • Mandalai Lamas – Wanna, Wanna, Wanna Klassisk rock fra Halden og omegn. Singelen «Wanna, Wanna, Wanna» er et lite kjærlighetsbrev til rockens gullalder. Fengende riff og refrenger som kjapt fester seg på hjernen. Lovende førstesingel fra et kommende album.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify