Musikk å føle seg kul til

I øreklokkene har du nettopp hørt ferdig den nyeste podcasten fra ditt favorittprogram Skumma Kultur. Hva skal du gjøre nå?

Du har på deg tøffe klær og nye sommersko, men det er noe som mangler likevel. Det du skulle hatt nå er en liste med sanger som passer perfekt til fet og nonchalant gange ned gata.

Slapp av! Vi i Skumma Kultur (ditt favorittprogram) har laget listen for deg. Her er åtte låter DU kan føle deg helt rå til.

1. I Wonder – DijahSB
På A-lista til Radio Nova as we speak (read). Hodet nikker rytmen fra første takt, og vi er farlig nær et tøft parkour-aktig hopp.

2. Virtual Reality – Loui & Lexus
Tror det er kombinasjonen av robotstemme og rytme som gjør det her. Vi elsker skiftet rundt 01.35. Det får oss til å glede oss fælt til å høre mer Loui & Lexus på Novafest til helga.

3. For Mye å Be Om (Beef Track) – KONGEFAMILIEN
En låt som absolutt ikke får nok oppmerksomhet (kanskje bortsett fra i Skumma Kultur sine fredagssendinger).

Det smeller så mye fra denne, at vi kan garantere at du kommer til å føle deg uslåelig. Bra å høre på før du skal slåss for eksempel. Når det er sagt oppfordrer ikke vi i Skumma Kultur til slåssing. Vi oppfordrer til ostepop til frokost og dialog.

4. Regn – MachoMayne, Angelo Reira
Det yrer, det øser, det plasker og pøser.

Etter den tørreste våren på sånn 150 år(?) i Bergen er det nok deilig for alle bergensere der ute å høre om regnet fra unge MachoMayne, som vi også anbefalte til årets By:Larm. MachoMayne er altså et navn dere bør notere dere, og det fort.

5. Hear This - Jarami
En litt eldre låt (halvannet år gammel) for de litt eldre (alle tips over er rettet mot nyfødte smårollinger).

6. Tur - Sebastian Zalo og Farfemhundre
Vi har vært fan av Zalo ganske lenge, og denne låta listet vi da den ble utgitt i fjor. Samarbeidet med Farfemhundre er ikke deres første, og forhåpentligvis ikke siste heller.

7. Halloi – Smeke Reven
Det ekke no’ å lage no halloi for detta.

8. Ung Appetittvekker – Kakaosimon
Han bare ligger der på beaten. I hvert fall fram til han spiller i Lillesalen på Chateau Neuf førstkommende fredag. En ekte luring rekker både Kakaosimon og Novafest. Kakaosimon spilte jo faktisk på fjorårets Novafest, og har gjestet Skumma Kultur flere ganger.

Sånn! Nå får du komme deg ut og føle deg kul. Det er perfekt vær til å gå tøft nedover en lang gate.

Toppfoto: www.pexels.com/ Maren Olava Ask Hütt