A-LISTA - UKE 19-20

Den beste nye musikken for å losje deg gjennom eksamener, maidager og sene vårkvelder!


 • Skovveien – Kvartlivskrise Fra gata med samme navn får vi mer deilig musikk fra denne produktive Oslo-gjengen. For å følge opp EPen «Et Guttehjem» får vi på ny et lite melankolsk avbrekk i singelen «Kvartlivskrise». Velprodusert med rom for refleksjon, og en tekst som holder deg nysgjerrig låta gjennom.
 • Pelicandy – Silent Treatment Londontrioen Pelicandy disker opp første godbit for 2019, og resultatet skuffer ikke! Mer av den digge, svevende 80-tallsynthen ispedd vokal og fønky beats. Da kan vi for alvor gripe maidagen med energi og eventyrlyst.
 • Shuffle Baby – Gucci Trioen fra Bergen danset seg inn i høstmørket i fjor med en god dose nostalgi for 80-tallet, pakket inn blant pop og RnB-rytmer. Nå er gjengen ute med EPen «Posers» for mer av det du allerede digger, og litt til. Frekke basslinjer og synth og en distinkt vokal gir låtene det lille ekstra, og vi gleder oss allerede til mer.
 • KNASH – Easy Friske punkinspirerte toner fra Stockholm og den nyeste singelen til KNASH. «Easy» er en energisk godbit som handler om å gjøre det man vil, og bry seg litt mindre om hva andre tenker. Denne havner raskt på rotasjon!
 • Marius – Lucky (feat. G.L.A.M. & KWE$T) Marius er en 21 år gammel norsk produsent som absolutt ikke har ligget på latsida de siste årene. På «Lucky» får han i tillegg god hjelp fra G.L.A.M. og KWE$T, og sluttresultatet er så absolutt verdt å få med seg. Det er en variert og solid produksjon som holder oss fengslet gjennom hele, og vokalen setter den siste prikken over i’en.
 • Grace Ives – Anything Med en Roland trommemaskin som sin nærmeste allierte serverer Grace Ives kvikke og catchy rytmer på hennes nye album «2nd». Artisten med base i Queens gir oss en blanding av klubbtoner, soveromspop og andre sjangerhybrider. Låtene er korte og snappy, ofte med en hypnotiserende beat som fester seg på hjernen. En lite selvhøytidelig skive som bare ønsker å ha det gøy og ta livet med ro. Det er alt vi trenger.
 • Claud – If I Were You Det lovende prosjektet til Claud Mintz fortsetter å levere, og med singelen «If I Were You» får vi nærmest en perfekt låt til din neste imaginære TV-serie. Rusle gjennom vårkveldene med denne på øret.
 • Yak – Blinded By The Lies Grufsete, skittent og alt man trenger for å kvikne til en tidlig morgen. London-trioen Yak serverer oss på en ny et knippe slagere på albumet «Pursuit Of Momentary Happiness». Bare å skru opp volumet!
 • Mirage Club – Communication Den franske trioen serverer sommervarme discovibber til å tine opp en litt for kjølig hovedstad! Lovende smakebit fra en kommende EP med forhåpentligvis flere dansegulvinspirerte toner som er ventet til høsten.
 • Murmur – Watts Soveromsmusikk fra hovedstaden. Sunniva Mellbye under hennes alias Murmur fyller ukas synthkvote med god margin på den nye EPen «A Self-Inflicted Calm». Melankolsk og samtidig energisk, drømmende toner skapt for Oslo-natta. Vi er hekta og vil ha mer.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify