A-LISTA - UKE 23-24

Den beste, nye musikken til å losje deg gjennom festivalsommeren!


 • Bolivard – La vie Dans deg vekk fra hverdagens mange irritasjonsmomenter, og la mottoet til Paris-produsent Bolivard dominere ørekanalene dine. Sånn er livet, ting ordner seg til slutt. Aldri feil med noen franske basslinjer i sommervarmen!
 • HJELP – Daniel Vi trenger alle litt HJELP i hverdagen, både musikalsk og ellers. Osloprosjektet gjør seg nå klare til å avduke deres selvtitulerte debutalbum, og «Daniel» er en god pekepinn på hvorfor du bør glede deg. Friske, energiske rytmer med en tekst som lett fester seg.
 • JUNO – They See You Kaotiske og fengende jazzrytmer fra Trondheim, og bandet JUNO sin andre singel griper tak i deg fra første sekund. Blant rap, saksofoner og trommer dras vi med på reisen i «They See You», og vi slipper ikke taket før det hele er over. Kameraene ser deg, overalt – men JUNO leter etter veien ut. Et prosjekt du bør notere deg!
 • Lokoy – Baby Blue (feat. Safario) Lasse Lokøy skrur opp bassen på sin nyeste singel, og høster samtidig gode frukter av samarbeidet med rapper Safario. «Baby Blue» har en frisk, nokså jazzete beat som skaper et fyldig, lekent lydbilde, nærmest skreddersydd for en gjesteopptreden av den vel så lekne Safario. Et flott samarbeid vi gjerne ser mer til!
 • Ora the Molecule – A Piece of Heaven Den norsk-tysk-slovakiske troikaen er en salig fin blanding av elektroniske rytmer og fengende vokal. På trioens nyeste singel får vi servert et himmelsk stykke musikk med synther og koring i fleng. Det er bare å slippe seg løs!
 • Push Push – INB4 Nye, lovende klubbrytmer og rap fra sør-afrikanske Push Push. Hypnotiserende beats i natten er alt man behøver.
 • Rabagast – Ingen Venner Du vet du alltid får en heseblesende konsertopplevelse når rockerne i Rabagast inntar scenen, og studiolåtene er vel så energiske. «Ingen Venner» er første singel for året, og gir oss nøyaktig mer av det vi ønsker oss!
 • Selmer – Thinkin’ Freely Fellesferien starter så smått å vinke der borte i horisonten, og kanskje har også norske Selmer fått opp det varselet i kalenderen sin. «Thinkin’ Freely» er uansett en sval poplåt du gjerne kan ta med deg gjennom sene sommerkvelder, med mer av det drømmende lydbildet han har omfavnet over de siste årene.
 • Seratones – Gotta Get To Know Ya Funky basslinjer, soul og rock smeltes mesterlig av Louisiana-prosjektet Seratones, som nå pøser ut en ny runde låter, og det er et gledelig gjenhør. Det beste av to verdener, old school soul og grufsete gitarriff, mens et helstøpt refreng holder oss hekta gjennom hele. Gruppa kommer også med sitt lille bidrag i klimakampen med et budskap om å kjøle oss ned.
 • Toy Savoy – Church Aldri feil med mer musikk fra trondheimsbandet Toy Savoy, nå aktuell med deres debut EP. Drømmende pop, rock og en generell leken holdning til sjangerkonvensjoner gjør at du ender opp med en nokså variert skive i uttrykk og stil. «Church» holder på sommerfølelsen som begynner å snike seg på, og vi digger det!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify