Burde jeg se alle 32 sesongene av Home and Away?

Home and Away er en australsk såpeopera som jeg vurderer å se. Burde jeg?

Sommeren er her, og noen dager jobber en og andre dager har en fri. Hvor skal en gjøre av seg når en har fri? Hvilken hobby skal en teste? Hvordan skal en utvide, ekspandere, videreutvikle hjerneinnholdet?

Jeg vurderer å se alle 32 sesonger av Home and Away, men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil eller kommer til enda. Ikke nok med at 32 sesonger er mye, men det er også mye å huske.

Home and Away er satt til Summer Bay i Australia, egnet navn for når det er sommer, uegnet for snøvinter. Vi blir introdusert til Pippa og Tom Fletcher og deres fosterbarn Frank Morgan, Carly Morris, Steven Matheson, Lynn Davenport og Sally Fletcher.

Jeg tror mye av grunnen til at jeg vil (eller burde?) se Home and Away er at da jeg var et ungt barn trodde jeg at en vokste opp til å bli lik som kjente personer/figurer med sitt eget navn. I Home and Away heter skuespilleren som spiller Leah, Ada Nicodemou. Foreløpig på listen over kjente personer/figurer med mitt navn, Ada, er jenta fra Emojifilmen, men kun på norsk tale.

Så… Burde jeg?

Toppfoto: 7plus.com.au