A-LISTA - UKE 33-34

Den beste og råeste musikken du noen gang kommer til å høre i uke 33-34.


 • Caramel 11 – Boxes of Ashes Sett deg ned på en benk med øreproppene godt plantet, og lytt til Boxes of Ashes. Thea Grant’s vokal får deg til å drømme deg vekk til en saktere verden, der alt ikke nødvendigvis betyr så mye.
 • Big Klit – FSU Rapperen Big Klit får sagt det rimelig brutalt. FSU slår deg i bakken, og gir lite rom for at du kan reise deg. Spiller du denne på et elendig nachspiel, så kan Big Klit nesten garantere at energinivået stiger rimelig raskt.
 • Sticky Icky – Confession Duoen Sticky Icky har på under et år pumpet ut fire singler som alle har intensiteten til speedmonster på Tusenfryd. Confession er intet unntak. Det surrealistiske lydbildet vi blir presentert får deg til å ville prøve extasy.
 • Hudkreft – Kulturelitens <3 Hudkreft <3 leverer atter en gang pønk som treffer. Den ferske singelen «Kulturelitens Barn» slår ned på hatet de kanskje opplever selv som en pønkband. De tar et oppgjør mot folk som ser ned på Hudkrefts ekstreme energi, både på plate og scene. Dette lover bra for den norske pønkscenen.
 • Wingdings – Two-Sided Ways Trioen Wingdings slapp i begynnelsen av måneden Two-Sided Ways, en velprodusert og magisk låt som reflekterer alt det gode innenfor musikk: catchy riff, drømmende vokal, og en basslinje som får deg til å ville lære bass. Her er det virkelig bare å sette seg ned med hodetelefonene godt plantet på hodet.
 • Daufødt – Forbudte Frukter Trenger vi å si noe mere om dette? Det er norsk hardrock på sitt beste. Slipp hemningene løs og dra på en jævla Daufødt konsert. Det må være bra.
 • Lauren Faith – Jheeze London-baserte produsent og sanger Lauren Faith setter seg selv utenfor båsen. Jheeze er en miks av funk, jazz, R&B og elektronika, men det fungerer overraskende bra.
 • Broen – Lines Ut fra den åpne jazzhimmelen kommer Lines av Broen. Den psykedeliske låten går dypt under huden på deg, og setter seg i skjelettet. Eksplosjonen som gikk av i studio under innspilling har iallfall tilført noe ekstremt rått til låten.
 • Svetla V – Svart/hvitt Den russiske artisten og produsenten Svetla V leverer fengende elektronisk musikk. MEN det er kanskje ikke dette som setter låten på det norske kartet; men at hun synger på gebrokkent norsk. Svetla V skriver på spotify-profilen: «Svetla V er ren og skær». Dette får hun meget bra frem i språket.
 • The Modern Times – Stuck at Work Stuck at Work er en rykende fersk rockelåt med en gripende og hylende vokal. Den garasjen dette ble spilt inn i har jeg lyst til å besøke.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify