Radio Nova søker nye medlemmer!

Vil du lage annerledesradio med oss? Nå har du muligheten.

International student? Click here

Radio Nova søker nye medlemmer! Enten du er interessert i politikk, indiemusikk, satire, film eller rett og slett er en kløpper på småprat, finnes det et program for deg. Det kreves ingen erfaring eller spesielle forkunnskaper for å søke - vi lærer deg det du trenger, pluss litt til.

Trykk her for å søke
(Søknadsfrist: 30. august kl. 23:59)

Som medlem i Radio Nova har du blant annet muligheten til:

  • å få erfaring som både programleder, reporter, tekniker og skribent
  • å bygge et profesjonelt og sosialt nettverk
  • å lage kreativ annerledesradio
  • å skrive saker om de smaleste, rareste greiene
  • å toppe dine organisatoriske ferdigheter

Har du spørsmål?
Kom på infomøte tirsdag 27.8 eller torsdag 29.8 kl. 18:00 på Chateau Neuf! Der kan du få høre mer om Radio Nova og hvordan det er å være medlem, samt hilse på representanter fra ulike programmer som kan svare på alt du måtte lure på.

Du kan også sende eventuelle spørsmål til adne.feiring@gmail.com eller kontakte oss på Facebook.

Om oss
Siden 1982 har Radio Nova gitt Oslo den beste musikken, humor uten filter og grenser, nye former for underholdning og nyheter presentert med et skråblikk av journalister som er motivert av alt annet enn lønn.

Vi sender 24 timer i døgnet, sju dager i uka på DAB+ og på nett – alt dette fordelt på rundt 40 programposter. Vi har programmer om film, litteratur, musikk, kunst, sport, akademia, humor, program for internasjonale studenter, radioteater med mer – alle med et studentvennlig perspektiv.

Toppfoto: Lisa Zhuang