A-LISTA - UKE 37-38

Det ferskeste og beste musikken du noen gang kommer til å høre i uke 37-38.


 • Deborah’s Child – Margaret’s Hymn Den skjøre og brutale Deborah’s Child har virkelig levert et stykke magi med Margaret’s Hymn. Brutalismen som ligger i bunn med en tung rap, men samtidig en vokal og hook som drar deg langt inn i høyttaleren. Følg med på Deborah’s Child.
 • MayRahKee – Contradictions Vilde Skjerdal er damen bak MayRahKee. I februar 2019 slapp hun albumet To the Core, og nå er hun tilbake, kanskje enda sterkere med Contradictions. MayRahKee leverer fersk, svettende neo-soul, noe som vi sårt trenger i den nordiske jazzscenen.
 • JUNO – Need You to Know Musikkredaksjonen har tidligere advart deg om JUNO, og deres siste singel Need You to Know er ingen unntak. Lydbildet de drar deg inn i er avslappende, samtidig som det ligger en pirrende «stille før stormen» undertone. Vi har sagt det før, og sier det igjen: hold ørene klare, for JUNO tar snart jazznorge med storm (om de ikke allerede har gjort det).
 • Solvind – Echo (Echo) Hvordan den norske rockescenen skal bevege seg fremover, er alltid et uvisst spørsmål. Men er det en gruppe som tenner en liten gnist i «rockefoten», så er det Solvind. Med funky gitarer og en godt gjennomført produksjon, så er dette en pakke du vil spore ekstra nøye på posten.no.
 • MK’s Marvellous Medicine – Taxi Driver Bergen-baserte MK’s Marvellous Medicine har lenge operert innenfor blues-sjangeren. Men nå har de endelig tatt steget til en hardere scene. Taxi Driver drar deg inn i verdenen til MK og slipper ikke taket lett.
 • Iguana Death Cult – Liquify Har du noen gang funnet den bruneste baren i byen, men den blir drevet av ungdommer som går på MDMA? Dette er musikken som blir spilt der. Rotterdam-baserte Iguana Death Cult har skapt en matpakke som ikke råtner. Dette er musikk som fenger.
 • Michi – Still Feel U Det er så jævlig synd at sommeren går mot slutten, for denne låten oppsummerer hvordan sommeren er. Funky basslinjer som drar deg opp og ut. Skal du bade? Michi. Skal du grille? Michi. Skal du danse? Michi. Jeg håper på flere varme dager, slik at jeg kan nyte denne låten slik den fortjener.
 • Masasolo – My Head Is a Radio Dansken Morten Søgaard har siden 2015 drevet Masasolo (Star Wars inspo?). Gitar og synthesizer-musikken fenger flere steder i kroppen. Det er få ting som er problematisk for Masasolo. Følg med!
 • Wild Rival – Weapon Paul og John fra London er folka bak Wild Rival. Gitar og tromme-duoen leverer pønkrock på sitt simpleste, men beste.
 • 99 Neighbors – Ripstick Hard rap fra statene. Navnet stammer nok fra alle naboene som har blitt forbannet på bråket fra rap-kollektivet.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify