Foto: Bird Shoes

Foto: Bird Shoes

Din nye favorittmusikk

Trenger du påfyll av din favorittmusikk? Fortvil ikke, fordi vi er her for deg! Møt den ferske musikken som skal roteres i uke 47&48.


 • Mongooz And The Magnet – Hey Boy Rå blues fra den Norsk-Ungarsk-Irske trioen «Mongooz And The Magnet». De slapp den 15. November platen «People = People», en groovy gitarriff-plate som leverer noe nytt og ferskt. Forhåpentligvis kommer de innom Norge i nærmeste fremtid. Jeg skal iallfall på den konserten.
 • Bald Bros – Jens August Om du har sett mye på Hotel Cæsar har du nok møtt Jens August, mannen som skulle arve hotellet, og tok alle damene han fikk tak i. Brødrene fra Sandane lager det de selv kaller «Lettbeint distriktsmusikk». Er de kanskje den neste Side Brok og Skatebård?
 • 9 grader nord – Sini En ting som er sikkert er at 9 grader nord er noe for seg selv. Gruppen som består av to søstre (Mira & Dipha), og to menn med like navn (Jakob & Jakob) har ikke holdt på lenge, men de har klart å markere seg på den norske scenen med noe litt uvanlig musikk. Men uvanlig er som regel rått. Dette er en perle, og noe som du virkelig bør legge i spillelisten din.
 • Bård Berg – Addicted Bård Berg har igjen fått med seg Kristin Myhrvold på en ny låt. Sist gang vi hørte fra Bård og Kristin var på låten «On Hold» fra debutplaten «Oslo Beats» i starten av 2019. «Addicted» har noe høyere klubbfaktor, men dette slår på ingen måte feil. Mer takk.
 • Birgitta Alida – Closely Er du på leting etter tidløs musikk som er svært bra? Stopp letingen, for Birgitta Alida er her. Det ryktes også at debutalbum i 2020. Vi gleder oss!
 • Goya – All the While Av den lille informasjonen jeg fant ut om «Goya» så viser det seg at de hadde en releasekonsert på Oslo Camping den 1. november. Det ryktes også at denne konserten var svært bra. Jeg var der ikke selv, men Bra Trommis hadde en reportasje om den i programmet 4. november. Dette er kanskje musikk som tilhører gryteretten Oslo-indie, men den gir en liten bismak av noe, og det er akkurat det jeg vil ha.
 • Mentum – All Night Gode vibber på en høstdag fra Oslotrioen «Mentum». Nyt denne på et dritt vors, for da går nok stemningen opp et par hakk.
 • REI AMI – DICTATOR Hun er oppvokst i en konservativ kristen familie med aner fra Sør-Korea. Hun har nok garantert brutt ut av de rammene, og skapt sitt eget image.
 • Pongo – Quem Manda No Mic Har du hørt dette før? Ikke i denne innpakningen. Portugisisk et-eller-annet musikk som leverer så utrolig bra.
 • Bird Shoes – Rude Boiz Digg post-punk fra England. Duoen er mørk og spytter deg i trynet. Dette er akkurat hva du trenger.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify