Foto: Carl J Asquini / BangBang Watergun

Foto: Carl J Asquini / BangBang Watergun

Stjerneskudd uten like

Vi bringer deg din nye favorittmusikk for uke 9 & 10! Følg med, for her kommer kanskje noe du ikke vil gå glipp av.


 • ¡BangBang Watergun! – Disperse Stjerneskuddene i BangBang Watergun er ganske tydelig på hva de kan få til. Med musikere bra band som boy pablo, Kanaan, han gaiden og en ymse flere grupper så står det iallfall ikke på musikerne. Disperse er litt av en debut for Bang Bang Watergun. Man sitter igjen med et slag i trynet, men spør seg selv hvor blir det til slag nummer to?
 • Tella Viv – Limbo Svenske Tella Viv er kanskje en av de musikkredaksjonen har listet flest ganger iløpet av de siste to årene. Men det er en jævlig god grunn for dette; det er rått. Siden sist vi hørte fra Tella Viv har de vært i studio, og vi får for første gang på et år en aperitiff til debutalbumet «i» som kommer våren 2020.
 • Killdøden – Sprida kärlek (och inte sprida hat) Jeg har lenge hatt en fascinasjon for gruppen Killdøden. De sier det ganske enkelt selv: Sprida kärlek (och inta sprida hat). Jeg elsker dere Killdøden.
 • Birgitta Alida – Stay Up 21. Februar slapp endelig Birgitta Alida sitt debutalbum «Birgitta Alida». På dette albumet kom låten «Stay Up», en låt som trekker deg inn i hennes verden bestående av klassiske poplåter fra 60- og 70-tallet. Rett og slett en herlig debut for 25-åringen.
 • Turquoise Sun – Beach Trip Turquoise Sun bringer deg neo-psykedelsik musikk fra danmark. Få de med deg på By:Larm torsdag kl 19- Ingensteds.
 • Paper Thieves – Oh Man
 • Jockstrap – Acid
 • Donny Bénet – Girl of My Dreams
 • Janos – SICKY/STICKY
 • Combos – Boom Shakalaka


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify