Foto av Joel McHales fjes: Gage Skidmore

Vi må ikke glemme Joel McHale, hilsen Joel McHale

Communitys six seasons har kommet på Netflix og nå må Joel McHale skape hype så han kan få a movie.

Den siste "offisielle" episoden av dyriske dokumentarserien Tiger King ble i dag, 12 april, tilgjengelig på Netflix med Joel McHale i hovedrollen. Vitser på crewets bekosting, nedlatende kommentarer og spørsmål ingen lurer på, var visst Netflixs bestilling fra Joel McHale.

En mann av få ord og enda færre tenner haha
– Joel McHale

Joe er skikkelig stygg på håret haha
– Joel McHale

Haha har du mange T-skjorter Jeff
– Joel McHale

Fikk du noen gang lyst til å banke opp Joe med protesene dine eller シ
– Joel McHale

Hvorfor skal Joel McHale plassere seg selv inn i diskursen rundt en av tidenes største og mest omdiskuterte dokumentarserier? Han sier det best selv.


En gøy vits, jeg ler.

Jeg, som resten av verden, ble grepet av Tiger King. Den siste tekstplakaten i episode 7, som forteller at det er mellom 5 til 10 tusen store katter i amerikanske hjem, mens i deres naturlige habitat er det bare omtrent 4 tusen igjen, knuste meg. Joel McHale ble derimot beveget av andre aspekter ved dokumentaren.

Var nannyen digg eller lmao
– Joel McHale

Som en del av den fjerde statsmakt er jeg forpliktet til å kommentere på kritikkverdige forhold og urettferdighet. Urettferdigheten som ble servert produksjonen, menneskene som var med i serien, og oss seere er gruoppvekkende. Ingenting illustrerer dette bedre enn Joel McHales konklusjon, som en får etter å ha sittet gjennom 40 minutter med stand-up om utseende til de medvirkende i serien:

Vi lærte mye i dag. Vi lærte at Joe Exotic ikke har mange allierte blant sitt gamle Zoo-crew. Vi lærte at det hotteste Tiger King-kjendis-hengestedet er Walmart. Og viktigst av alt lærte vi at det er ingen jobbtilbud jeg vil avslå.
– Joel McHale


Jeg tror ikke det.