Slottsmester Emil Chirstoffer Mathisen uttrykker vemodighet. Foto: Jakob Høydal

Toalett på Chateu Neuf ødelagt av (Nover's?) mobil

Okei, la oss ta denne historien tilbake til begynnelsen. kl 11:49 onsdags formiddag tikker det inn en melding til Radio Novas daglig leder Simen fra Det Norske Studentersamfund.

“tlf til Randi bjør klykke radio nova er nå fisket ut av dassen i foajé og James har den."

I Nova er det ingen som heter Radni , men det er noen som heter Ragni. Er det henne DNS mener? Og hvordan har telefonen havnet i toalettet uten at Ragni har fortalt noen? Er det for kleint?

Vi sender en melding til Ragni.

Kristi Himmelfartsdag? Denne dagen var huset stengt. Hvordan har mobilen havnet i et toalett i foajeen, og hvorfor har den ikke blitt fisket opp før nå?

Vi tar en prat med vakthavende slottsmester Emil Christoffer Mathisen.

Vi har hatt et toalett tett siden Kristi Himmelfarts. James (fra eiendomsavdelingen ved UiO) forsøkte å spyle det uvedkommende objektet ned med en høytrykkspyler. Dette fungerte ikke, og de måtte ty til profesjonell hjelp. Rørleggeren på stedet demonterte toalettet og fant en mobil. Denne tilhører Ragni.

Slottsmester Emil Christoffer Mathisen har gitt oss eksklusiv tilgang til bilder av mobilen. Her ser vi at det tydelig er Ragnis mobil.


Personopplysninger har blitt fjernet fra dette bildet

Som tiltak inntil toalettet blir reparert etter Ragnis uheldige øyeblikk, har det blitt hengt opp denne lappen.

Men hvordan klarte Ragni å miste telefonen sin, i toalettet?!

Jeg merket genuint ikke at den havnet i do, jeg trodde den var stjålet eller noe, for vi lette over alt, bare ikke i toalettrørene

Det tilhører også til historien at Ragni var på Chateu Neuf sammen med Regimets leder Benjamin Ødegård. Kanskje han har noe med dette å gjøre?

Ragni har gitt oss eksklusiv tilgang til en lapp hun fant dagen-derpå. Her ser vi at Benjamin er en co-konspiratør i denne saken, men gir en hjelpende hånd til noen som ikke har mobil eller bankkort.

Og hvilke tiltak har Chateu Neuf gjort? De har stengt toalettene i første etasje på ubestemt tid.

Red.anm: I en tidligere versjon av artikkelen valgte vi å skjerme identiteten til vedkommende. Artikkelen ble så tatt ned, grunnet etisk syn og mangel på kommentar. Nå har vi fått tillatelse til å publisere artikkelen med navn.