Foto: Ingar Jakob Feiring

Slik lager du det perfekte sommerpålegget

I «Studentsommer» lager vi matretter som egner seg spesielt godt om sommeren. Denne uken får du oppskrift på en svært enkel rett, nemlig Studentsommers egne «Tunfiskrøre», en enkel rett som passer like godt alene som på brødskiva eller i en salat.

TID: ca 10 min

Dette trenger du:
1 boks tunfisk i vann
lett majones
3 skiver sylteagurk
en halv rødløk
litt sitronsaft
litt salt og pepper

Hør hvordan det gikk da vi lage denne retten i studio i vår podkast her

Start med å finhakk løken og skivene med sylteagurk i små biter.

Finn en passende skål. Åpne boksen med tunfisken og hell av vannet. Putt tunfisken, løken og sylteagurken oppi skålen. Tilsett litt og litt majones, og rør rundt med gaffel til røra får en god konsistens. Hel oppi litt sitronsaft, og helt til slutt tilsetter du litt salt og pepper.

Håper det smaker!

Studentsommer sender hver lørdag i sommer fra 13-14 på Radio Nova

Hele hele sendingen til Studentsommer her:

Alle foto: Ingar Jakob Feiring