Foto: Lisa Zhuang

Radio Nova nominert til årets lokalradio

30. oktober går finalen i Prix Radio av stabelen, og vi er nominert til Årets lokalradio.

Helt siden 2003 har den årlige prisutdelingen Prix Radio under bransjefesten Radiodager feiret det beste lokale, regionale og nasjonale radioinnholdet i året som gikk.

Denne gangen er vi nominert til Årets lokalradio.

En hyggelig motivasjonsboost

Dette er ikke vår første nominasjon, men ansvarlig redaktør Robin Ingeborg Frøyen syns det alltid er kult likevel.

– Kanalen vår er tross alt fylt med frivillige studenter med en utrolig skaperglede og kompetanse, og som setter av tid og ressurser til Radio Nova fordi de har så stor glede av det vi driver med her. Det er tydelig at denne innsatsen gir avkastning når vi blir nominert i Prix Radio år etter år.

Frøyen syns det er hyggelig at innholdet som produseres på kanalen vår blir lagt merke til i Norges radiomiljø.

– Denne nominasjonen er en motivasjonsboost for videre arbeid i kanalen, både i det at vi får oppmerksomhet og bekreftelse, men også i det at slike nominasjoner ikke skal tas for gitt. Vi har blitt nominert før, og vi skal bli nominert igjen - og forhåpentligvis vinne!

De andre nominerte kanalene i samme kategori er Radio 102, Studentradioen i Bergen, 1FM Molde og Nea Radio.

I år skjer finalen heldigitalt 30. oktober. Prix Radio arrangeres av Foreningen Radiodager som består av Bauer Media, Modern Times Group, Norsk Lokalradioforbund og NRK.

Vi søker nye medlemmer!

Vil du lage annerledesradio med oss? Nå har du muligheten.


Foto: Lisa Zhuang

Enten du er interessert i politikk, indiemusikk, satire, film eller rett og slett er en kløpper på småprat, finnes det et program for deg. Det kreves ingen erfaring eller spesielle forkunnskaper for å søke - vi lærer deg det du trenger, pluss litt til.

Som medlem i Radio Nova har du blant annet muligheten til å få erfaring som både programleder, reporter, tekniker og skribent. Du får også bygge et profesjonelt og sosialt nettverk som potensielt kan vare livet ut.

Mer informasjon om de forskjellige programmene som tar inn nye medlemmer dette semesteret finner du HER.

Trykk her for å søke

(Søknadsfrist: søndag 20. september kl. 23:59)

Spørsmål eller andre henvendelser kan rettes til ansvarlig redaktør Robin Frøyen på e-post robin.froyen@gmail.com eller kontakte oss på Facebook.