Radio Nova

Radio Nova

BHMN & mangfold

Denne måneden er det Black History Month her i Norge! Vi har ikke bare en superflott og mangfoldig A-liste, med samisk musikk med på lista i samisk språkuke, men også en egen spilleliste dedikert til denne anledningen.


 • Gabba – Luohtejumezagat Flott samisk joik til nydelig rytmisk folkelig lydbilde. Ro i sjela? Her ern'.
 • Anjimile – Ndimakukonda Anjimile er en skeiv og kjønnsskeiv afroamerikansk musiker fra Boston. Denne ikkebinære skatten lager sårbar og enkel musikk, til tross for de komplekse harmoniene og melodiskiftene.
 • Chris Abolade – Glamour Vi savner alle festrelaterte eventene, og med denne låta kan du være glamour med å holde det classy. Oslo-gutten Chris Abolade, mest kjent som en hardtarbeidende fotograf og som en del av det kreative kollektivet BROSLO, er stolt representert på vår liste.
 • Lucy Love – Hardy Den dansk-engelske zamberen har vært lista hos oss før. Hardy er en energisk låt med et helt annet preg enn låtene fra henne som vi har lista før. Hvis du trenger ny treningslåt er denne vært å ta en liten lytt på. "I'm a Hardy, a Hardy. Call me Tom Hardy"
 • LAYLA – So Smooth WOC som synger og rapper på tysk, og ikke bare det. Hun har et lite rykte på seg som en skikkelig G. Det kan du lett høre på musikken hennes, og So Smooth er en flott sjelfull låt som passer stemmen hennes perfekt.
 • Logi – Mi Amor Nydelig flytende RnB / Neo-soul fra Logi og Graa sky. Logi er en norsk artist som har holdt på en stund med å skape magiske låter, men her på Nova kjenner vi at det er Amor fra første lytt.
 • I See Rivers – Collide Den norske multiinstrumentalisttrioen I See Fire lager nydelige harmonier i sin nydelige neo-pop musikk, og Collide er definitivt noe som man bør ta en lytt på.
 • nvm.kenny – Vent Norsk rapper med en smooth låt; Vent gir grimes en ny vri med store aspekter med RnB og minimalisme i soundet.
 • Ronja Lindbach – A Great Day En skikkelig god låt som kurerer den snikende vinterdepresjonen vi alle later som vi ikke har. Ronja er en ung norsk låtskriver fra langt oppe i nord.
 • Marbles – She En supernydelig låt fra den norske indie-pop gruppen MARBLES, med et flytende og vintage sound på låta She's So. Drøm deg bort og kos dæ med denne godlåta, som var en av A-listas mest populære innad i Nova.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify