Pixabay

Vi er tilbake på lufta mandag 18. januar!

Radio Nova har utsatt sendestart til mandag 18. januar i tråd med nasjonal sosial nedstengning. Frem til sendestart spilles det ikke repriser på kanalen, men du kan fremdeles skru på Radio Nova for å nyte Nova-musikk!

Radio Nova har hatt juleferie, men vi klør i fingrene etter å starte radioproduksjonen igjen. På grunn av nasjonale retningslinjer har vi utsatt sendestarten vår til mandag 18. januar, men etter dette vil vi begynne å produsere nytt innhold!

Vi må ta retningslinjer og restriksjoner med i betraktning, og produksjonsnivået vil følgelig ikke være like høyt som før. Radio Novas lokaler er fremdeles stengt og vi må fortsette å lage radio hjemmefra. Høsten viste oss at hjemmeradio kan løses på flere måter, og vi håper at så mange som mulig fortsetter å kose seg med radioproduksjon fra egen stue.

Vi opplever noen tekniske problemer med avspilling av repriser. Vi jobber med å fikse problemet, men i mellomtiden blir det ikke sendt repriser som før. Fortvil ikke; du kan fremdeles tune inn på Radio Nova i din nærmeste radioavspiller for å nyte digg Nova-musikk!

Inntak våren 2021

Vi har lovet at vi skal foreta inntak denne våren som alle semestre før, men inntaket i år blir også forskjøvet. Dato for søknadsfrist er søndag 14. februar. Søknadsskjema og digitalt infomøte blir tilgjengelig snart.

Inntaket blir også begrenset denne våren. Vi ønsker å tilby alle nye medlemmer kursing og oppfølging, men dette kan være utfordrende med kapasitetsbegrensninger knyttet til smittevern. Vi kommer til å ta inn færre medlemmer enn vi ellers ville gjort, og vil heller fokusere på grundig oppfølging av disse. Kvalitet over kvantitet, som det heter seg.

Fortvil ikke - hvis du ikke er en av de heldige som får bli med i Nova denne våren, er det bare å søke igjen til høsten! Forhåpentligvis vil både inntak og kursing være mer tilnærmet normalt når den tid kommer, og vi ønsker alltid å ta imot nye novere med åpne armer.