Tekst: Robin Frøyen / Foto: The Switch

Tekst: Robin Frøyen / Foto: The Switch

Hurra!! A-lista uke 8/9

En ny uke har ankommet, og det er på tide med ny A-liste fra favorittkanalen din!


 • Emil Kárlsen – Áhkku Emil Kárlsen har blitt spilt på Radio Nova før, men da som frontfigur i bandet Resirkulert. Nå har han sluppet låt i et nytt soloprosjekt, og gir oss samisk musikk på sitt aller beste.
 • Really From – Try Lingual Really From serverer minimalist-jazz med en punk/rock etos. Bandet er fra Boston og sier de ikke ønsker å forholde seg til sjangere eller tradisjonelle oppsett. Vi sitter igjen med et unikt lydbilde som fanger fra første tone!
 • Ariel Bird – In a fish bowl Ariel Bird er en norsk singer-songwriter fra Stavanger. Hir lager cinematisk folk-pop inspirert av band som The Beatles, Pink Floyd og Sufjan Stevens. Det ryktes om nytt album til sommeren, vi følger spent med.
 • Kristoffer Eikrem, Beautiful Disco – Morning Coffe De siste månedene har det kanskje vært ekstra vanskelig å stå opp - men med denne rykende ferske låta fra Kristoffer Eikrem og Beautiful Disco blir det litt lettere. Eikrem er beatmaker og trompetspiller og har et øre for Lofi-jazz. Det hører vi også i låta Morning Coffee, som du kan finne på ukas A-liste.
 • Ane Bjerkan – Still I låta 'Still' gir Ane Bjerkan oss alternativ pop med jazztoner. Den norske singer-songwriteren liker å leke med grensene mellom sjangere, og vi lar oss sjarmere!
 • LeaCaspara – Omgitt av Idioter Dette er virkelig en perle av en låt, perfekt for når du trenger litt utløp. LeaCaspara fanger frustrasjonen i en pandemipreget hverdag. Dette er, såfremt vi vet, LeaCasparas første låtslipp, men vi håper virkelig ikke det er den siste!
 • Helmer – Hvit hetero mann Helmer består av fire fete damer som lager norsk musikk. De serverer oss ærlig og rå musikk i EP'en 'Stig', og låta 'Hvit hetero mann' er akkurat en slik låt som hører hjemme på Radio Novas bølger.
 • Ephraim Bugumba – Mamas Prayer Vi har listet Ephraim før, og nå gjør vi det igjen! Den nomadiske låtskriveren har sluppet låt vi bare må dele, med deilige rytmer og silkemyk vokal. Her kribler det i dansefoten!
 • Anine Vårdal – Kjipe Søndag Har det hendt at du våkner en søndag med noen tømmermenn på besøk? Du er ikke alene. Anine Vårdal gir oss ny fet musikk om tematikk som er kjent for de fleste av oss, men med lett beat og fengende refreng. Dette er en perfekt søndagslåt!
 • The Switch – Backwards in Heels/Damenes Tale Her får vi servert ekte norsk sophisti-pop fra et band som veit hva de driver med! The Switch serverer putrende pop-rock rett fra Oslogryta. Vi har valgt oss denne singelen fra plata 'Macca/Jawaka 2: Rikt indre liv', men anbefaler deg å sjekke ut hele albumet!


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify