foto: Bård Berg

foto: Bård Berg

A-lista uke 47-48

I det gradestokken synker, er Radio Nova her for å varme deg opp med heite beats. Denne uken kan du kose deg med alt fra synth til søndagsgule klær. Det blir ikke bedre.


 • Bård Berg, Andrea Louise – Paradise Wow, Bård Berg imponerer igjen! Andrea Louise synger også knallgodt på denne låta. En dødelig duo som får deg til å ville danse hele natten lang. Paradise er rett og slett en skikkelig feelgood-låt å spille etter en lang dag på lesesalen.
 • ¡BangBang Watergun! – white gold ¡BangBang Watergun! kombinerer groove, funk, hiphop og jazz i søt harmoni. White gold handler om tiden som ung voksen og drakampen mellom forventninger og fristelser. Låta er både dansbar samt chillemateriale.
 • Lekende Lett – Late som Lekende lett er ikke som alle andre band. Fresh 80-talls-synth-intro kombinert med svingende beats gjør Late som til en låt man trekker på smilebåndet av. Lekende lett har funnet sin rytme og leverer bangers på løpende bånd. Mer av det takk!
 • Poor Bambi – Teddy Boy Debutsingelen til Poor Bambi setter standarden høyt for bandets fremtid. Stavangerbandet består av støyete vreng-gitarer, drivende trommespill og en fengende og kraftig vokal utgjør det bandet selv har valgt å kalle Brutal Pop. Teddy Boy er en energisk låt som sparker fra seg fra første sekund.
 • Dinosaurtegning – Kosmisk Torshov De erfarne musikere bak Dinosaurtegning viser hvordan man skal lage fengene og artig musikk. 12.november slapp Oslobandet sitt debutalbum og her er det *mange* godbiter. Personlig elsker jeg Kosmisk Torshov. Digg popmusikk direkte inn i dine øreganger.
 • MíO – Du spør meg Du spør meg er en mektig, hardtslående låt preget av sinne og frustrasjon over frykten vår generasjon har for møtet med konsekvensene av klimaendringene. Bandet MÍO henter inspirasjon fra folkemusikk, progrock og jazz, og det er tydelig i Du spør meg hvor hardingfele kombineres med fuzz-gitarer. Helt rått!
 • EGGE, Vibbefanger – Johnny & Mary Lite slår en solid låtintro der god gitar får spille hovedrollen. Det har EGGE forstått i Johnny & Mary. Gitaren følger resten av låten, som på en eller annen måte får deg til å bli nostalgisk? Kanskje har det noe med Johnny & Mary-låta fra 80-tallet å gjøre? Uansett, dette er en helt nydelig låt.
 • Sex Judas feat. Ricky – Cold Clementine Sex Judas feat. Ricku har nettopp sluppet nytt album! Albumet blander mange impulser, fra disco, jazz og postpunk til tradisjonsmusikk fra Mali. Cold Clementine er en utrolig laid back og kul låt hvor man rett og bare flyter med rytmene.
 • From Scratch – Distractions From Scratch sin nyeste hit innledes i James Bond-aktig stil. Distractions er en variert låt som overrasker. Låta kan blant annet by på alt fra nydelig vokal til låtas avslutning med drømmende piano. En artig og fiffig låt som jeg digger.
 • Yodude/Heybro – Søndagsgule klær Litt trøndersk, som låta åpner med, går alltid hjem hos meg. Dessuten er Yodude/Heybro utrolige tekstforfattere. En svevende låt å høre på mens du ligger i senga og stirrer i taket. Jeg kan anbefale resten av albumet på det varmeste.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify