Lyddesigner/produsent for Eventyrtimen!

Har du lyst til å få unik kompetanse innen lyddesign og podkastproduksjon? Vi i Eventyrtimen ser etter noen som vil bidra å løfte podkasten til nye høyder!

Vi leter etter noen som vil bli en kløpper i lydredigering, som samtidig får mulighet til å innta produsentrollen og komme med innspill og tilbakemeldinger på hvordan podkasten kan bli bedre. Eventyrtimens unike format åpner for at man kan leke seg med bakgrunnsmusikk, bakgrunnslyder, lydeffekter og dramaturgi. Rollespillet i studio er bare halve stemningen, lyddesignet er det som virkelig knytter produktet sammen. Ikke minst håper vi at du også vil bli en del av vennegjengen!

Søk her!

Eventyrtimen er en frivillig drevet podkast hos Radio Nova, studentradioen i Oslo. Det betyr at alle vi som er med, lager podkast gratis og på fritiden, men også at vi gjør det fordi vi virkelig digger det! Redaksjonen Eventyrtimen har spilt rollespill (Dungeons and Dragons) på radio i over tre år og har i dag et herlig samfunn av bidragsytere, lyttere og venner på både Instagram, Facebook og Discord. Etterhvert som tiden har gått, har vi som lager Eventyrtimen gått fra studentlivet og over i fulltidsjobb. Det betyr at vi har fått mindre tid til å redigere episodene våre og mindre tid til å videreutvikle konseptet vårt. Vi trenger rett og slett en person til!

Her er det rom for å starte helt fra scratch innen lydproduksjon. Vi startet alle uten radioerfaring fra før, men med plenty av lidenskap og entusiasme - som er alt vi ber om fra deg óg. Radio Nova tilbyr redigeringskurs, teknikerkurs og studiotilgang, samt at vi i Eventyrtimen vil gi deg tett oppfølging da vår lydprofil er ganske annerledes enn det andre du finner på kanalen.

Radio Nova bruker programvaren DigAs Systems, samme redigeringssystem som brukes bl.a. hos NRK. Dette kan gi deg et verdifullt fortrinn om du vil videre innen lydfaget. I dagens podkastverden finnes det plenty av programledere, men stor mangel på de som kan å designe lydlandskap - kanskje blir nettopp DU den nye lyddesigneren på Oppdatert, Krimpodden eller Dynga!
(Nå jobber Martin i Eventyrtimen hos NRK, så dette er faktisk helt sant!)

Er du interessert?
Søk her!: https://forms.gle/8Zt4v9stBfTWRR878

Har du spørsmål til stillingen?
Send en e-post til eventyrtimen@gmail.com