A-LISTA UKE 41-42

Er du klar for ny musikk? YOU BETTER BE!


 • Softcore untd. – Fjern At Emir fra Sushi X Kobe og Verdensrommet valgte å teste ut prosjektet Softcore untd. har de begge tjent godt på. Verdensrommet har kommet ut fra sin litt firkante Verdensrommet-klang, og Emir har jo virkelig vist at han kan synge og ikke bare rappe. Det har også ført til denne litt seige låta, som du blir litt fjern av å høre. Softcore untd. klarer til tross for bare to låter utgitt hittil å likevel være annerledes fra seg selv, og det er bra!
 • Shame – Concrete Shame kan kategoriseres som postpunk med inspirasjon fra Joy Divisjon og bittelitt Sex Pistols. Shame er fra Storbritannia, og har veldig Storbritannisk preg på soundet sitt. Shame skal ha masse konserter fremover denne høsten, så dersom du liker Concrete - book deg en flybillett og vær litt spontan a.
 • Sassy 009 – Pretty baby Sassy 009 består av tre jenter, Sunniva, Teodora og Johanna, som sammen lager litt småbråkete klubblåter som både kan passe på et kleint vors og en bedre fest. Pretty Baby er veldig unorsk, noe som er veldig digg OG som skaper internasjonal interesse. Smell opp Pretty baby neste gang du skal imponere dine bekjente som skryter av god og innoativ musikksmak.
 • Gulp – Morning Velvet Sky Kanskje det ekleste artistnavnet so far, men sånn er det når man er fra Cardiff, sånn som Gulp er, og ikke tenker på at gulp er en greie på språk som norsk. Morning Velvet Sky er hvertfall ganske langt fra det ekle gulpet - det er nemlig en deilig poplåt med eksprimentell synth. Gulp har holdt på en stund, men dette er kanskje noe av deres mest catchy låter.
 • Danger Incorporated – Ashley Olsen Inne på topp tre listen over låttitler som sier LOL : Ashley Olsen! Vågalt å ta en så tydelig side i et tvillingpar, men sånn er det. Danger Incorporated møttes på High School og har siden den gang holdt sammen - kanskje oppfølgeren Mary-Kate Olsen kommer snart, det er jo en ganske opplagt oppfølger.
 • Caius – Closer Hypotese: Caius er slang for kaos???? Closer er ikke så veldig kaos da, det er en god blanding av funk, litt RnB og du kan med trygghet danse til denne med litt lukkede øyne og sloggy moves. Closer gjør deg litt kulere rett og slett, og det er jo greit dersom du leter etter en å komme nærmere i høstmørket.
 • Bisse – Legeaftale 17.8.97 Også inne på topp tre listen over låttitler som sier LOL: Legeaftale 17.8.97. Bisse har gitt ut albumet 19.6.87 som er litt som å lese i en slags meldingsblokk eller høre på en diktafon. Litt personlig, litt rart og veldig kult. Danske Bisse har gjort mye merkelig tidligere, og det er det bare å omfavne.
 • Adrijana – Brr Brr Siste inne på topp tre listen over låttitler som sier LOL: BRR BRR! Og her skal man ikke si brr brr som i "hjelp så kaldt det er" - Det skal gunnes på med din beste innlevelse. Svenske Adrijana har laget en meget fet og gøy raplåt - kraftig bass og, så hvis du liker å råne - kjør på med denne.
 • Sure Sure – Hands Up Head Down Sure Sure tar seg selv ganske høytidelig ved å for eksempel si at de er bandet som fortsatt klarer å ikke høres ut som noen andre, men JAJA- Hands Up Head Down er en catchy låt, men litt ekte LA pop-vibber, og du kan danse litt teit til den- for eksempel heise opp skulderne og føle at du er groovy.
 • Great News – Never Get My Love Great News er produktive om dagen og slipper signler både her og der - Never Get My Love er bergensbandets nyeste singel, og er en deilig daze-pop låt (som de definerer seg) og flørter litt med Tame Impala. Nytefaktor til de grader.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify