Hvordan er det å være med på Paradise Hotel?

Vi i Skumma Kultur har lurt på dette ganske lenge, så vi inviterte inn to av årets deltakere for å spør dem om alt vi lurte på.

Hvor mye venting er det? Blir de feil fremstilt av produksjonen? Hvordan forholder deltakerne seg til rykter og memes, og hvorfor elsker Fredrik russe-fenomen og deltaker Tix?

Endelig fikk vi svaret på det vi lurte på, da Fredrik Norum og Floyd Olsen fra årets Paradise-sesong besøkte Skumma Kulturs reality-spesial lørdag 4. mai. Vi fikk også Fredrik til å skrive et vakkert kjærlighetsdikt til Tix.

Hør hele sendingen i podcasten her. (Floyd og Fredrik er med fra start, og cirka én time ut i programmet).

Klarte ikke embedde https://soundcloud.com/oembed?format=json&url=https://soundcloud.com/skumma-kultur-p-fm-99-3/lordag-0405-realityspesial-med-besok-fra-paradise-hotel :(

I tillegg hadde vi selvfølgelig tvekamp

For en ekte realitysending kan ikke gå uten tvekamp i ekte Farmen-ånd. Vi i Skumma Kultur lagde radioversjoner av alle grenene.

1. Kunnskap: Quiz i reality-serier
2. Øksekast: Dartkast
3. Tautrekking: Førstemann til å slite headset-ledningen
4. Saging: Skjære over ispinne med smørkniv
5. Slegge: Denge løs på miksepulten med mikrofonen.

Førstekjempen ble valgt etter en challenge vi hadde under besøket av Paradise-deltakerne. Vi skulle alle uttale "paradise hotel" på forskjellig måte, uten å bli fersket. Vilja skulle si "parradis hottell" på bred trøndersk, Jenny skulle si "pajadais" med goood talefeil, og selv skulle jeg si "pæra" i stedet for "pærra".

Hvem som tapte challengen og ble førstekjempe, hvem andrekjempen ble og hvilken gren de konkurrerte i kan du høre i podcasten eller sjekke instagramkontoen til Skumma Kultur.

Toppliste over beste realityserie

Så klart har vi kåret de beste realityseriene. Vi var overraskende splittet i valgene våre. Her har du lista:

3. plass:
Vilja: Gift ved første blikk
Jenny: Paradise Hotel (Pajadais)
Maren: Robinson

2. plass:
Vilja: Camp Kulinaris
Jenny: RuPaul's Drag Race
Maren: Sommerhytta

1. plass:
Vilja: Farmen (og Farmen Kjendis)
Jenny: Sophie Elises verden
Maren: Farmen (og Farmen Kjendis)

Begrunnelser for hvorfor nettopp disse seriene vant får du selvfølgelig i... Du gjettet riktig! Podcasten!

Sjekk den ut med en gang.
Klarte ikke embedde https://soundcloud.com/oembed?format=json&url=https://soundcloud.com/skumma-kultur-p-fm-99-3/lordag-0405-realityspesial-med-besok-fra-paradise-hotel :(