A-lista uke 12-13

Med deilige ferske tunes skal Radio Nova lose både deg og skoene dine gjennom de kommende to smelteukene.


 • Klubben – Lekende Lett En skikkelig sommerlig partylåt, som vi vil danse til med gode venner mens vi sipper søte drinker på klubben.
 • Charlie Skien – Voks opp Andreas Høvset har en av Norges kuleste stemmer, og vi er gå glade for at vi ikke bare får høre den i Verdensormmet, men også har fått en ny EP fra soloprosjektet hans. Voks opp er en seig, deilig raplåt som både er lett og tung på samme tid.
 • Tusenknuser – Jeg går kun på do på Theatercaféen En morsom tekst, men også en låt med skikkelig gode rockevibber. Med tydelig inspirasjon fra norsk 80-tall, gir Tusenknuser oss både new wave og art noveau, to ting som ironisk nok har blitt mer tidløse enn de er nye. Kanskje hører du også denne låta på Radio Nova om noen tiår.
 • Villskudd – Første vårdag Villskudd skal ha oss enda lenger tilbake i tid, til Dylans glade 60-tall. Denne låta står til været nå som vårsola titter frem oftere og oftere, og vi gleder oss til å nyte den i solveggen på terassen.
 • PS. – ROMANSE Åh, å være forelska som dette! En avslappet pop- og rap-låt, som gir en lyst på sommerfugler i magen og en skikkelig Studio Gibli-klem.
 • NOT MY TIME TO DIE – Benne Hard, punkete rock 'n' roll på samisk? Ja takk! Not my time to die har tidlig fått rykte på seg som et veldig sterkt liveband, så vi hører på denne låta mens vi venter på at de tar turen ned til hovedstaden.
 • Veps – No.2 Vi tillater oss å bare cruise med mens Veps bygger denne låta opp og ned mellom rolig klimpring og grungete vreng.
 • Gulla – Gatas galleri Gatas galleri er en veldig nær låt om oppvekst og livet. Den er noen ganger tung og vond, andre ganger morsom eller lettende, og alt til en stødig, digg beat. Gulla kan både rappe og synge, og kombinasjonen høres serlig bra ut.
 • KØBER – Ny Kangol Det har på en måte blitt greit å hate Kangol-bøttehatter. Køber har i stedet gjort dem til et varemerke, det og stødig rapping. På denne låta får vi begge, og vi fryder oss.
 • Rudi Freeman – Law of Attraction Ikke engang en måned etter albumet Dance Dance Revolution er Rudi Freeman tilbake med en EP. Vi beundrer tempoet nesten like mye som vi gjør denne låta. Frisk, eletronisk dansemusikk som vi har så til de grader på hjernen. Og vi liker det.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify