Bilde: Lady Vanida Saltbones

Sorgenfri på Afternoon tea

Sorgenfri har tatt for seg de egentlige hovedrollene i det britiske aristokratiet: Ladies & Lords. Vi testet hvordan man kan bli en Lady, blant annet ved å lese Jane Austen i form av å se filmene "Pride and Prejudice" og "Emma" med norsk undertekst, blitt sofistikerte av Shakespears Sonette 18 og sist men ikke mist dratt på Afternoon tea.

Lady Dorothy Nordheim, Lady Ingrid Breng og Lady Vanida Saltbones tok turen til Vinterhaven, på Hotel Bristol en tidlig søndags eftermiddag for sin ukentlige Afternoon tea. Ladienes fagre utseende og lekre perlekjeder var langt bedre å se på enn tallene på student-bankkontoene, og vi var dermed blitt enige om et budsjett på 500 kr til sammen for alle tre.

Efter at vi ble vist til bordet vårt, satt vi oss grasiøst ned blant bøker og malerier, og tok vi en titt på menyen for Afternoon tea. Det kostet svimlende 635 kr per person med Afternoon tea, noe som enhver Lady som har fullført 2. klasse i matte vet at ikke passer seg med budsjettet vårt. Dermed ble det å bestille a la carte på de fagre Ladiene, og vi regnes oss frem til at vi kunne dele en sandwich på 245 kr og en Linse (kaken, ikke belgfrukten) for 80 kr på tre, kjøpe to Café au lait til 55 kr per kopp, og én kopp te til 69 kr. Vi gikk dermed 4 kroner over budsjettet vårt, men efter litt om og men så vi at vi kunne klare å avse disse kronene om vi samlet sammen og solgte noen av gullkjedene våre.

Nu skal de få høre mer fra Lady Breng, Lady Saltbones og Lady Dorothy.

Om de ønsker at høre mer om Ladies og Lords og det britiske aristokratiet, kan de finne frem en grammofon og lytt til podkasten der de lytter til podkast. Dersom de ønsker mer fra Sorgenfri kan de sette på radioapparatet hver søndag kl.15.00 - 16.00, eller ta en tidsmaskin frem til 2024 og sjekke ut @Sorgenfri_nova på Instagram!

Her kan du følge oss på Instagram!

Lytt til vår podkast på Spotify her!