A-LISTA UKE 3-4

Hvordan starte det nye året på best mulig måte? Med ny musikk fra Radio Novas A-liste, vel!


  • Yehan Jehan – Eat Me Alive En perle av en sjangermiks. Med Eat Me Alive får du litt discovibber, litt indievibber, en funke-rockefot og muligens også lyst til å bite deg litt i leppa og late som du spiller en heftig luftbass, eller luft-panfløyte, dersom du liker det. Den bosniske 23-åringen er virkelig noe å følge med på, både på grunn av kul og musikk og skikkelig kult image. Yes, please.
  • Pu$$eidxn – Need It All Amerikanske Pu$$eidxn kan kanskje virke litt som en smålig klein singer songwriter ved første lytt, men Need It All er en groovy R'n'B- låt. Egenlig heter Pusseindon Aaron, og er utifra Facebook-profilen sin ikke så veldig opptatt av å dele musikken sin osv. Profilen hans består for det meste av bilder av de to hundene hans og en del memes. Vel vel. gode toner klarer han likevel å lage.
  • Okay Kaya – IUD Selv om Okay Kaya har blitt skuespiller og faktisk er med i Thelma, Norges bidrag til Oscar, har ikke Kaya Wilkins, som hun egentlig heter, lagt artistkarrieren på hylla. IUD er den første singelen fra hennes kommende album, og Kaya har holdt på den fine, skjøre stemningen som man blant annet også hører i Durer. Det er bare å glede seg til det kommende albumet.
  • Gurls – Dis Boy Hvis du ikke allerede har merket deg Gurls, bør du virkelig gjøre det nå. Gurls har blitt snakket om mye i forskjellige medier, og det er ikke så rart. Dis Boy er den andre singelen trioen gir ut på ganske kort tid, og de har fortsatt holdt på det lekne, gode jazzen. Gurls består av Ellen Andrea Wang, Hanna Paulsberg og Rohey Tallah. De er alle tre svært dyktige jazzmusikere, samtidig som de er ironiske og ærlige. Pluss for rolig Jane The Virgin shoutout ;)
  • Damu the Fudgemunk – Master Plan Funk + skatting = OMG
  • Catnip Cloud – Places Catnip Cloud er et elektronika prosjekt bestående av Kjartan Thorkildsen. Musikken er drømmende, og kanskje det du trenger for å høre deg opp til våren. Tiril Hognestad bidrar med fin og klar vokal, som alt i alt gjør Places til en god og fin låt.
  • Boy Azooga – Face Behind Her Cigarette Er du klar for litte really rocky times? Boy Azooga mener nemlig det er det du kan forvente av musikken deres. Boy Azooga er fra Wales, og debuterer faktisk med denne perlen av en singel. Vokalist Davey sier at låten egentlig er en hyllest (rip-off(?)) av William Onyeabor.
  • Custom Girl – brenn. brenn. er en norsk duo som sammen lager bråkepop. Custom Girl er duoens tredje utgitte singel, men selv om de ikke har gitt ut så mye, satser de likevel stort på å holde gode konserter. brenn. har varmet opp for Honningbarna ved flere anledninger, og vi får bare krysee fingrene for at det blir flere egne konserter snart.
  • Barselona – Et År Duoen Barselona er fra København, og bringer sommeren litt nærmere med sin avslappede Et År. Duoen sier selv at at Et År er en hyllest til året som har vært, noe som kommer til uttrykk med litt saks, litt beach-inspirert bass og en tekst som gjør at kanskje du og mimrer tilbake hvordan 2017 var med litt beachtoner i hodet.
  • Hinds – New For You Spanske Hinds har holdt på siden 2011, men ga først ut debutalbumet i 2014. Til å begynne med het de "Deers" som i dådyr, men måtte endre navn fordi det lignet litt for mye på det kanadiske bandet "The Dears". Dermed ble det "Hinds" som er dame-dådyret. 2018 lover godt for Hinds. Deres andre album er ventet i april, og New For You er deres første singel fra albumet. New For You er passe skranglete og passe lekent, noe som gjør låta god å høre på.


  • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify