A-LISTA UKE 20-21

Ny musikk som varmer alle hjerter, lindrer alle solbrente skuldre og redder en hver kjedelig tinderdate. Listas store gjennomgangstema er dans.


 • MOD CON – Wanna Dance Melbourne-bandet MOD CON eksprimenterer med det som kan virtke som en salig blanding av av punk-rock. De tre jentene ga ut sin debutsingel i april tidligere i år, men er allerede på turné rundt om i Australia. Favorittsangene til vokalisten er visstnok kjærlighetssanger, så kanskje det egentlig ligger en dyp kjærlighetssorg bak _Wanna Dance_
 • Safario – ROBIN HOOD 300 Hva gjør seg vel bedre enn litt rap som gjør deg ordentlig glad i sommervarmen? Lite. Og vi liker jo å glede deg, så da gir vi deg _ROBIN HOOD 300_. Låta er av Holmestrand-gutten Safario. Han startet for to år siden, da med musikk produsert på pcen, men neimen har han ikke klart å skaffe seg en spillejobb på Vervenfestivalen i sommer. GRATTIS!!
 • HELH – Fluid HELH kommer fra Gøteborg, og blir ifølge nettstedet "The line of bestfit" kategorisert som sørgepop. Selv sier hun til det same nettstedet at _Fluid_ kort og godt handler om våren - noe jeg vil tørre og påsta passer meget bra for denne listen. Kos deg med Gøteborg-jentas tredje singel!
 • Borussia – Vuole Ballare Discotunes er alltid bra i sommersolen, derfor skal du her få Borussia som har laget en god låt som passer til det meste. Vuole Ballare betyr "Han ønsker å danse" på italiensk, så det kan jo godt tenke seg at det er det som er målet til denne låta. Borussia er ikke den mest aktive på sosiale medier, men sånn er det jo med artsy folk som heller fokuserer på å lage kvalitetsmusikk. Ta med deg Borussia i solen.
 • Bae Louie – Wonderful Norsk, nyoppstartet gruppe! Bae Louie er fra Oslo, og _Wondeful_ er deres første singel. Låta handler om avstandsforhold, da vokalist Mirjam Omdal har en kjæreste som bor på Hawaii. Resultatet er en god poplåt, uten å være klissete i det hele tatt.
 • Dragos – Boots/Beasts Dragos er fra Trondheim og dette er bandets første singel. De drøye to minuttene med støypop (som de kaller det selv) gjør deg fysen på mer, så her anbefales det å holde øyne og ører oppe for å høre mer.
 • Pikekyss – Vi Burde Danse Dansing er tydelig denne vårens store tema. Men er ikke det litt deilig? Pikekyss får deg til å smile, rødme litt og kanskje og vrikke litt på hoftene med sin låt _Vi Burde Danse_ Låta er som snytt ut av oppskriften på perfekt sommermusikk - kanskje er dette Radio Novas store sommerlåt?
 • Fribytterdrømme – Hallusignaler Dette er en ordentlig dansk perle. Fribytterdrømme kalles for et syrerockband - men for mye syre blir det ikke. _Hallusignaler_ er en god låt som du finner på albumet _Labyrintens Farver_ som kom tidligere i våres. Ordentlig god og seig dansk rock - det kan vi like.
 • Sara & Arash – Hypp På Mere Som liten ønsket man kanskje å danne band/dansegruppe/delta i mgp jr og så videre med søsken, men få gjennomfører dette. Sara og Arash har derimot satset på å bli en rapduo - og er søsken. Det meste av dagens rap kommer som regel fra Bergen, derfor er det forfriskende å høre god hiphop fra det sørlandske søskenparet.
 • Pish – Memory Deilig, litt sørgelig sommerindie servert av norske Pish. Om du liker Kakkmaddafakka, Jonas Alaska og Mikael Paskalev, kommer du nok til å like Pish godt. _Memory_ er en sånn låt du føler du kan før du har hørt den, og en låt som passer til alle anledninger.


 • Du finner alle tidligere a-lister på Spotify